Er is van alles te doen bij de camping aan het viswater

      Reacties uitgeschakeld voor Er is van alles te doen bij de camping aan het viswater

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan de Betuwe? Hier maakt u prachtige wandelingen en fietstochten. Gaat u mee op avontuur? Wilt u een dagje weg met het hele gezin? Breng een bezoekje aan Monkeytown in Tiel of Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Een dagje winkelen? Op 10 minuten rijden van de camping aan het viswater ligt de stad Tiel. Hier vindt u een gevarieerd winkelbestand en diverse gezellige eetgelegenheden. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd zoals Tiel pakt uit en Appelpop. Een stukje geschiedenis meepakken? Kom meer te weten over de historie van de Koninklijke Marechaussee of bezoek de expositie in de Synagoge.

Boek een jaarplaats of seizoenplaats op de camping aan het viswater

U kunt het hele jaar terecht bij Recreatieoord In den Boomgaard. Bent u geïnteresseerd? Dan boekt u gewoon een jaarplaats bij deze camping aan het viswater, gelegen in de Betuwe. Enkel tijdens één seizoen op de camping ontspannen? Boek dan een seizoenplaats inclusief elektra. Uiteraard kunt u ook voor een specifieke periode in bijvoorbeeld de zomer- of herfstvakantie een kampeerplek op de camping aan het viswater reserveren. Voor de echte festivalliefhebbers biedt deze camping ook een uitkomst. Tijdens Appelpop verblijft u op het recreatieoord en feest u twee dagen gratis op het festival dat elk jaar weer een groot succes is.

Het Aquapark ligt vlakbij de camping aan het viswater

Het is een mooie dag en u wilt plezier beleven met uw gezin. Daarvoor brengt u een bezoek aan het Aquapark in de buurt van de camping die aan het viswater ligt. Naast vissen bij Recreatieoord In den Boomgaard, kunt u dus ook vele andere activiteiten doen. Iedereen die boven de 1.30 meter is en voorzien van een zwemdiploma, is hier van harte welkom. Heeft u kinderen die hier niet aan voldoen? Zij mogen enkel onder uw toezicht het park betreden. Voor iedereen is het verplicht om een zwemvest te dragen die na afloop weer ingeleverd kan worden. Het park biedt plaats voor maar liefst 70 personen. Niet alleen een leuk dagje uit voor de kinderen, maar ook voor de ouders.