Wasmachine reparatie Amsterdam over het verschepen van witgoed machines

      Reacties uitgeschakeld voor Wasmachine reparatie Amsterdam over het verschepen van witgoed machines

Wasmachine reparatie Amsterdam over het verschepen van witgoed machines

Grote apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers, drogers, koelkasten, zijn waarschijnlijk de duurste items die u bezit. Wanneer u naar het buitenland verhuist, kan het moeilijk zijn om te beslissen wat u ermee wilt doen. Moet je ze verkopen voordat je vertrekt of ze naar je nieuwe huis in het buitenland verschepen? Hier zijn enkele punten waarmee u rekening moet houden bij het nemen van uw beslissing.

Wasmachine reparatie Amsterdam: Er zijn eventuele outletverschillen

Afhankelijk van de plaats waar u naartoe gaat, zijn de stopcontacten mogelijk niet compatibel met uw oude apparaten. De stopcontacten in Australië en Nieuw-Zeeland variëren sterk van die in de Verenigde Staten, die weer verschillen van die in delen van Europa, Azië en Afrika. Plug-adapters, die op het snoer van een apparaat worden aangesloten, zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij bagagezaken en luchthavens, maar ze kunnen het probleem mogelijk niet oplossen.

Zelfs als u uw apparaat kunt aansluiten, betekent dit niet dat u het zou moeten doen. Spanningen variëren ook over de hele wereld. Als u een adapter gebruikt om uw apparaat op een stopcontact in het buitenland aan te sluiten, kan deze beschadigd raken. Lees wat er op uw apparaat staat om te zien of het de gebruikte spanning in uw nieuwe huis ondersteunt. Je kunt onderzoeken wat de juiste spanning is voor elk land door de Wikipedia-tabel met plugtypen en voltages te raadplegen die in landen over de hele wereld worden gebruikt.

Wasmachine reparatie Amsterdam adviseer u goed te kijken of uw apparaten nog geldige garantie hebben

Als u overweegt om uw apparaten in het buitenland mee te nemen, is het slim om te overwegen of ze nog onder uw garantie vallen. Sommige goederen hebben internationale garanties, zodat ze overal in de wereld onder dit document kunnen worden nagekeken. Lees uw garantie zorgvuldig door en kijk of er servicebeperkingen zijn. Neem contact op met de fabrikant als u hier niet zeker van bent.

Zelfs als u niet gedekt bent door de garantie, vraag dan of de fabrikant een internationale divisie heeft die onderdelen kan leveren en reparaties kan uitvoeren indien nodig. Als er een buitenlandse vestiging in de buurt van uw nieuwe huis is, kunt u erop vertrouwen dat uw apparaat gemakkelijk kan worden gerepareerd als er iets misgaat. Anders moet u rekening houden met de onnodige kosten van het verzenden van een apparaat dat in de toekomst kostbare reparaties kan vergen, als het überhaupt kan worden hersteld.

Wij raden aan alles goed in overweging te nemen voordat u uw witgoed machine meeneemt naar het nieuwe thuisland. Soms is het eenvoudiger en goedkoper een nieuwe machine in het betreffende land aan te schaffen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met wasmachine reparatie Amsterdam Noord.

Voor meer info bezoek deze link : https://witgoed-reparatie.net