Voor volwassen honden kiest u voor Hubertus Gold premium

      Reacties uitgeschakeld voor Voor volwassen honden kiest u voor Hubertus Gold premium

Als een hond 10 maanden oud is, is de hond geen puppy meer. Het hangt van het ras af of de voeding op deze leeftijd aangepast moet worden. Puppy voeding is nog steeds geschikt voor kleine rassen, zoals chihuahua’s en teckels, maar voor grote rashonden is het verstandig om eerder over te stappen op volwassen hondenbrokken. De brokken van Hubertus Gold Premium bevatten tal van goede voedingsstoffen. U kunt hierbij denken aan vlees, gevogelte (30% waarvan minimaal 5% eend), mais, bietenvezels en mineralen. Hierdoor krijgt uw trouwe viervoeter de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen én de brokken hebben een lekkere smaak. En dat allemaal zonder kunstmatige toevoegingen. Bestel vandaag nog de brokken van Hubertus Gold in de webshop van Dogline.

Voor jachthonden, sporthonden of actieve honden kiest u voor Hubertus Gold Jacht Performance

Waarschijnlijk wist u al dat jachthonden en sporthonden erg actief zijn. Maar wist u ook dat deze honden tot wel 3 keer meer energie gebruiken dan honden die vaak binnen zijn? Deze actieve honden moeten uiteraard wel de juiste voeding krijgen. Om in deze energiebehoefte te kunnen voldoen is krachtvoer nodig én het voedsel moet licht verteerbaar zijn. Hubertus Gold Jacht Performance bestaat uit extra proteïne, vetten, vitaminen en mineralen. Door deze extra voedingsstoffen wordt het lichaam en weefsel van uw hond goed hersteld, uw hond krijgt sterke botten, de spieropbouw wordt bevorderd en uw hond straalt met een glanzende vacht en mooie huid. Daarnaast zijn de producten van Hubertus Gold glutenvrij, waardoor de producten ook uitermate geschikt zijn voor de gevoelige maag.

Laat uw hond écht hond zijn met de accessoires van Hubertus Gold

Voor zowel u als uw hond is het belangrijk om voldoende te bewegen. Daarom is het raadzaam om in het weekend een heerlijke lange wandeling te maken. Trekt u er binnenkort op uit met de accessoires van Hubertus Gold? Uw achterbank beschermt u tegen water en modder met een kofferbak ligbed, u traint uw jachthonden met een van de dummy’s en u houdt uw hond altijd aan de lijn met een prachtige jachtriem. In de webshop van Dogline bestelt u deze accessoires eenvoudig en snel. En plaatst u een bestelling voor €25,-? Dan wordt de bestelling gratis naar u verzonden.