Met het originele GPS spel heb je gegarandeerd een geslaagde dag

      Reacties uitgeschakeld voor Met het originele GPS spel heb je gegarandeerd een geslaagde dag

Dit jaar is het jouw beurt om een groepsuitje te organiseren voor een grote groep. Vind je het ook zo lastig om iets origineels te verzinnen? Wordt het weer een standaard etentje, een high-tea of net als de rest van Nederland een escape room? Ga voor origineel met een GPS spel van Wave Citygames. Een GPS spel? Zeker! Wave Citygames biedt verschillende GPS spellen aan waarbij je in groepen met een mobiele telefoon opdrachten moet doen en bijvoorbeeld een verdacht persoon moet zoeken. Of ga voor de MOL in een spannend spel midden in de stad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Niemand verveelt zich tijdens jullie uitje!

Ga de uitdaging aan tijdens GPS spel ‘City Challenge’

Speel een moderne en communicatieve activiteit op maat. Zo leer je je teamgenoten op een andere manier kennen, maar ook wordt je ondergedompeld in de sfeer van een nieuwe stad. Wave Citygames is gespecialiseerd in het organiseren van spannende en uitdagende citygames waarbij je aan de slag gaat met een GPS spel. De City Challenge bestaat uit vier onderdelen, waaronder multiple choice vragen, foto-opdrachten, video-opdrachten en uitdagingsspelletjes. Verdien de hoogste score en zorg dat je bij het winnende team hoort! De combinatie van internet en GPS in de app op je smartphone zorgen ervoor dat je pas nieuwe informatie ontvangt als je daadwerkelijk bent aangekomen op de locatie, waardoor het enorm realistisch wordt.

De leukste werkdag van het jaar dankzij het GPS spel

Wist u dat een bedrijfsuitje erg goed is voor de teambuilding? Je leert je collega’s op een andere manier kennen. Daarnaast is het ook fijn om een dagje lekker te ontspannen. Omdat bedrijfsuitjes niet maandelijks voorkomen, is het belangrijk om een activiteit te kiezen die ook écht iets toevoegt. Bij Wave Citygames kies je uit verschillende spellen en thema’s. Ga bijvoorbeeld voor een GPS spel in de Biesbosch en vind de verborgen schat! Ideaal om je collega’s beter te leren kennen tijdens andere situaties. Na de vondst van de schat kan je heerlijk een hapje eten met elkaar om de spannende dag door te spreken. Wave Citygames verzorgt graag de catering in de vorm van een lunch, barbecue of Snackbag!