In deze webshop vindt u sportprijzen voor iedere sport

      Reacties uitgeschakeld voor In deze webshop vindt u sportprijzen voor iedere sport

Wist u dat u sportprijzen vaak al tegen een goedkope prijs kunt bestellen? Medailles, rozetten en zelfs bekers, het hoeft helemaal niet duur te zijn. Een specialist heeft speciale bekers en medailles voor iedere sport.  Voor het schaaktoernooi, de hockeywedstrijd of het voetbaltoernooi dat u organiseert? Mila Sportprijzen is u graag van dienst. In deze webshop vindt u gegarandeerd de prijzen die u wilt uitreiken op een sportevenement. Zo kunt u onder andere sportbekers, medailles, kampioensbekers of -schalen, rozetten en trofeeën binnen enkele muisklikken bestellen. Dat is niet de enige reden waarom u voor deze specialist kiest. Zij kunnen uw sportprijzen op maat maken met een passende tekst en de prijzen voorzien van een gravure, zonder dat u daar extra voor betaalt.

Voor welke sport bent u op zoek naar sportprijzen?

Bij een specialist kunt u naast een ruime keuze aan verschillende sportprijzen ook rekenen op de allerbeste service. Het gratis graveren van uw medailles en bekers is bijvoorbeeld een van de extra diensten die de specialist biedt. Vinden er binnenkort de provinciale kampioenschappen zwemmen plaats? Organiseert u een tenniswedstrijd? Of maakt u deel uit van de organisatie van de avondvierdaagse? Dan mogen passende sportprijzen niet ontbreken. Maar waar kunt u het beste medailles, bekers, rozetten, trofeeën en andere sportprijzen bestellen? Bij Mila Sportprijzen natuurlijk. Van hardlopen tot wielrennen en van zwemmen tot voetbal: hier treft u een uiteenlopend assortiment aan prijzen voor iedere sport. Bovendien kunnen de prijzen geheel naar wens worden gepersonaliseerd. Dat houdt in dat de sportbekers en medailles op maat worden gemaakt in de vorm van tekst en dat de sportprijzen voorzien kunnen worden van gravure. Het voordeel? U betaalt niets extra’s!

Medaille ontwerpen: geef tijdens het bestellen uw wensen door

Organiseert u een sportevenement? En wilt u de deelnemers bedanken met een persoonlijk ontworpen medaille? Het is dan een goed idee om uw medailles te bestellen bij een specialist als Mila Sportprijzen. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u niet alleen een keuze maken voor een specifiek soort medaille, maar ook voor een bepaalde sportafbeelding en een kleur lint. Op die manier kunt u de medaille helemaal afstemmen op uw sport. Heeft u zelf een logo ontworpen? Deze kunt u uploaden op de website waarna Mila Sportprijzen ervoor zorgt dat het logo op de medaille wordt geplaatst. U kunt medailles in verschillende groottes bestellen, namelijk 40 millimeter, 50 millimeter en 70 millimeter.