Ontdek veelzijdig Afrika, ga op rondreis door Namibië

      Reacties uitgeschakeld voor Ontdek veelzijdig Afrika, ga op rondreis door Namibië

Heeft u altijd al de droom gehad om naar Afrika te gaan? Vergeet het vakantieland Namibië dan niet! Dit vakantieland in opkomst heeft een prachtig veelzijdig landschap te bieden. Plant u uw rondreis het liefst van begin tot eind? Boek dan uw rondreis door Namibië bij Oryx Travel. Uw reis wordt aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring samengesteld. Het is immers úw reis. Tijdens de rondreis ervaart u de veelzijdigheid van het land: van uitgestrekte woestijnen tot een overnachting in een luxe lodge en van een ontmoeting met de eerste inwoners van Namibië tot machtige watervallen. Bij Oryx Travel boekt u ook reizen naar andere landen in Afrika. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika?

Droomt u van een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika?

De Tuinroute in Zuid-Afrika is populair en dat is niet voor niks. Deze prachtige route brengt u langs de mooiste plekjes van het land.  Gaat uw voorkeur toch uit naar een rondreis door Namibië en Zuid-Afrika? Bij Oryx Travel is het allemaal mogelijk. Men denkt graag met u mee om de droomreis van uw leven te realiseren. De touroperator weet als geen ander dat iedere reiziger andere wensen heeft. De één droomt van een luxe rondreis langs de Tuinroute en de ander maakt liever een avontuurlijke selfdrive- of kampeerreis door Zuid-Afrika. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk dan de verschillende reisprogramma’s die vervolgens aan uw reiswensen worden aangepast.

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Een roadtrip langs de welbekende Tuinroute Is een prachtige manier om Zuid-Afrika te ontdekken. 700 kilometer aan schoonheid brengt u langs de mooiste plekjes van het land. Denk aan de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië.