Maak afspraken om de juiste manier met een mediator nabij Oosterhout

      Reacties uitgeschakeld voor Maak afspraken om de juiste manier met een mediator nabij Oosterhout

U en uw partner hebben het moeilijke besluit genomen om te gaan scheiden. Op dit moment komt er veel op u af en moet u veel regelen. Er moeten veel afspraken worden gemaakt. Bij het maken van deze afspraken krijgt u te maken met veel emoties, wat de gesprekken met uw toekomstige ex-partner niet gemakkelijker maakt. Daarom krijgt u van Zenon Scheidingsdesk, de gespecialiseerde mediator nabij Oosterhout, een steuntje in de rug. Samen met u worden alle zaken waarover afspraken gemaakt moeten worden op een rijtje gezet. Ook worden de consequenties van de gemaakte afspraken bekeken. Zo kunnen er op een goede manier afspraken worden gemaakt.

Wat doet een mediator gespecialiseerd in het afhandelen van scheidingen in de regio Oosterhout?

Een mediator nabij Oosterhout, zorgt ervoor dat u met uw toekomstige ex-partner tot goede afspraken komt bij uw echtscheiding. Een scheiding brengt veel emoties met zich mee. Door deze emoties zien u en uw partner geen oplossingen meer voor de huidige discussiepunten. Zenon Scheidingsdesk helpt u hierbij. Een mediator van de specialist uit de omgeving van Oosterhout helpt u bij het bedenken van deze oplossingen. Wanneer u en uw ex-partner zich kunnen vinden in de gemaakte afspraken, worden deze vastgelegd in een overeenkomst, zodat de gemaakte afspraken voor iedereen duidelijk zijn. Op deze manier komen u en uw partner tot goede afspraken, ondanks alle emoties.

Verschillende soorten begeleiding van de mediator bij scheidingen in de omgeving van Oosterhout

Gaat u binnenkort scheiden? Schakel dan een mediator in de regio Oosterhout in. Zo krijgt u ondersteuning in het afhandelen van de scheiding en bij het maken van afspraken. Lukt het niet om in gesprek te gaan met uw toekomstige ex-partner? Dan is coaching van Zenon Scheidingsdesk wellicht een betere optie. Ook worden uw kinderen op een goede manier begeleid tijdens het scheidingsproces. Want ook voor uw kinderen is het een ingrijpende gebeurtenis als u en uw toekomstige ex-partner gaan scheiden. De mediator in de regio Oosterhout helpt u ook bij het opstellen van een alimentatieberekening en een ouderschapsplan, zodat alle afspraken zorgvuldig worden vastgelegd.