Zorg voor een optimaal resultaat en kies voor onderhoud aan uw koffiemachine

      Reacties uitgeschakeld voor Zorg voor een optimaal resultaat en kies voor onderhoud aan uw koffiemachine

Wanneer u kiest om periodiek onderhoud aan uw koffiemachine te plegen, weet u zeker dat uw apparaat optimaal blijft functioneren. Wist u dat naast onderhoud, de kwaliteit van water ook van groot belang is? Zo is de waterhardheid een doorslaggevende factor voor de smaak van een kop koffie. Dit zorgt vervolgens voor een perfecte cremalaag. Maar hoe krijgt u deze waterkwaliteit in de beste vorm? Schakel in dat geval de experts van KoffieSnel.nl Espressoservice. Tijdens het onderhoud van uw koffiemachine wordt de Carbonaathardheid in Duitse Hardheid (kH) gemeten, waarna het filter op de juiste manier wordt afgeregeld.

Naast onderhoud aan uw huidige koffiemachine kiest u ook uit nieuwe modellen

Bent u op zoek naar een nieuw koffieapparaat? Wist u dat u dan kunt kiezen uit een pistonmachine, espressomachine en zelfs volautomaten? Met een breed aanbod aan nieuwe en gebruikte machines, is de keuze voor een nieuw model wellicht ook interessant voor u. Misschien heeft u al jarenlang een koffiemachine en is deze flink verouderd door veelvuldig gebruik. Of kiest u liever voor een ander merk vanwege de kwalitatief goede koffie. Van een compact model zoals de Schaerer Ambiënte tot aan een langwerpig model zoals de 90 series van Vitesse Coffee. Hoeveel ruimte heeft u vrij op uw bar én naar wat voor merk gaat uw voorkeur uit? Wilt u hier liever een advies op maat over ontvangen? Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van onder andere het onderhoud aan uw koffiemachine weet KoffieSnel.nl Espressoservice uitstekend wat voor machine het beste bij uw wensen aansluit.

Maak gebruik van tal van services, zoals het onderhoud aan uw koffiemachine

De beste koffie, zet u met een perfect werkende machine. Het is daarom slim om zo nu en dan uw apparaat grondig schoon te maken. Wanneer heeft u voor het laatst onderhoud aan uw koffiemachine uitgevoerd? Voorkom storingen en kies voor KoffieSnel.nl Espressoservice. Niet alleen verricht dit team de nodige onderhoudswerkzaamheden. Ook worden 24/7 storingen verholpen. Denkt u dat uw machine wel toe is aan een onderhoudsbeurt? De onafhankelijke serviceprovider voert graag het onderhoud aan uw koffiemachine uit. Wacht niet langer en schakel KoffieSnel.nl Espressoservice vandaag nog in voor het onderhoud aan uw machine. Wellicht staan wij binnen een paar dagen ook bij u voor de deur!

Voor meer info bezoek deze link :