Drink er lekker nog een tijdens uw dagje uit in Arnhem, u bent toch op de fiets!

      Reacties uitgeschakeld voor Drink er lekker nog een tijdens uw dagje uit in Arnhem, u bent toch op de fiets!

Lekker makkelijk toch? Of eerder, lekker en makkelijk. Het kan dankzij de verkoop en verhuur van funfietsen bij Bike4fun in Arnhem!Van vrijgezellenfeesten tot aan vriendenweekenden en van familieweekenden tot aan teambuilding activiteiten. Wellicht staat er voor u binnenkort ook een weekend weg op de planning. Bent u op zoek naar een gezellige activiteit? Kies voor een groepsfiets van Bike4Fun. Een dagje uit in Arnhem heeft u hierdoor meteen geregeld. Kies ervoor om de fiets met of zonder bestuurder te huren én of u de groepsfiets aan wenst te vullen met een barbecue. Het team van Bike4Fun helpt u graag om het ideale dagje uit in Arnhem voor u samen te stellen!

Kies uit diverse fietsen zodra u een dagje uit gaat in Arnhem

Een dagje uit in Arnhem, leuk! Weet wel dat parkeren lastig is in het centrum. Dus waarom zou u al die moeite doen? Huur gewoon een funfiets, dat is veel leuker! U heeft namelijk de keuze uit verschillende groepsfietsen. Doordat de fietsen geaccepteerd worden op de openbare weg is deze activiteit bij uitstek geschikt om een stad zoals Arnhem te verkennen. De fietsen variëren in modellen, geschikt voor 9, 13, 17 en 20 personen. De groepsfietsen zijn allen te huren met een bestuurder. Wilt u optionele activiteiten erbij huren zoals zaklopen en steltlopen? Het team van Bike4Fun biedt u een persoonlijk advies om het dagje uit in Arnhem voor u zo leuk mogelijk te maken.

Naast groepsfietsen kunt u een dagje uit in Arnhem ook beleven op de elektrische scooter

Toch geen zin om te fietsen? Of zijn er mensen bij die slechter ter been zijn? Geen probleem, daarvoor heeft Bike4fun elektrische scooters beschikbaar! U hoeft tijdens het rijden geen helm te dragen en door de inklapbare voetensteuntjes kunt u de elektrische scooter vrijwel overal parkeren. Hierdoor heeft u te allen tijde een geslaagd dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem. Bike4Fun biedt elektrische scooters, genaamd Emoto Lite. De scooters komen in verschillende modellen en prijsklassen. Een vriendenweekend, bedrijfsfeest of familieweekend. Wat staat er binnenkort bij u op de planning? Hoe uw gezelschap er ook uit ziet, door het huren van elektrische scooters van Bike4Fun beleeft iedereen een geslaagd, uniek en gezellig dagje uit in Arnhem.

Voor meer info bezoek deze link :