Geniet van entertainment tijdens een rondvaart in de historische stad Leiden

      Reacties uitgeschakeld voor Geniet van entertainment tijdens een rondvaart in de historische stad Leiden

Heeft u er ooit al eens aan gedacht om een rondvaart in Leiden te maken? Ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum? Een boot is een bijzondere locatie. Dan is het toch ook een zeer groot pluspunt dat u uw gasten kan vermaken met entertainment. Groene Hart Cruises / Partyboot is voor u dan de uitkomst. Tijdens een rondvaart in Leiden of de Kagerplassen kunt u bij deze specialist kiezen voor verschillende soorten entertainment. Aan boord is praktisch alles mogelijk: u kunt het zo gek niet bedenken. Dit komt doordat Groene Hart Cruises / Partyboot een samenwerking heeft met een evenementenbureau. Hierdoor kunt u personen inhuren, variërend van een goochelaar, tot aan een heel orkest. Uw rondvaart in de Kagerplassen of rondom Leiden zal onvergetelijk worden!

Natuur en cultuur tijdens een rondvaart in de Kagerplassen

Wilt u een rondvaart door een bruisende stad maken, zoals Leiden? Of gaat uw voorkeur uit naar een rondvaart in de Kagerplassen? U wilt natuurlijk wel dat dit op een nette manier wordt gedaan. Hierbij is het belangrijk dat de boot waar u op vaart geen schadelijke gassen uitstoot. Dan is Groene Hart Cruises / Partyboot uw “groene” en betrouwbare partner. Zij maken gebruiken van schone CCR 2 motoren. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar daarnaast is uw rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen geruisloos. Hierdoor kunt u nog extra genieten van de schoonheid die de omliggende natuur herbergt. Geniet van de prachtige natuur en de diversiteit van flora en fauna die dit gebied herbergt.

Een complete keuken aan boord tijdens uw rondvaart in Leiden

Kiest u voor een rondvaart in Leiden of in de Kagerplassen? Dan bent u bij een specialist verzekerd van kwaliteit. Maar kwaliteit is een zeer ruim te nemen containerbegrip. Om het te specificeren hebben we het nu over het eten. Het kan dat u kiest voor een feestje, gecombineerd met een rondvaart op de Kagerplassen of nabij Leiden. Dan wilt u uw gasten ook iets lekkers voorschotelen. Dan bent u op het juiste adres bij Groene Hart Cruises / Partyboot, specialist op het water. Zij hebben namelijk een professionele keuken én kok aan boord. Hierdoor heeft u zeer ruime keuze voor uw hapjes, maar ook voor buffetten. Natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Voor meer info bezoek deze link :