Een caravanstalling waar u met een gerust hart weggaat!

      Reacties uitgeschakeld voor Een caravanstalling waar u met een gerust hart weggaat!

U kunt het gevoel zeker wel, eerst in de zomer heerlijk genieten met uw gezin in de zon van Spanje, Italië of Frankrijk. Echter moet uw caravan in de winter wel in een veilige caravanstalling staan. Maar wat gaat u dat doen? U heeft een heerlijke vakantie achter de rug en nu is het tijd om de caravan weer te stallen. U geeft hem nog een goede poetsbeurt en dan gaat de caravan weer voor enkele maanden de stalling in. U kunt dan kiezen voor een professionele caravanstalling. U hoeft de caravan dan niet bij u voor de deur te stallen. Dat is wel zo handig. U bent er zeker van dat de caravan veilig staat en hij kan ook nog eens binnen worden geplaatst. Dat is allemaal mogelijk bij Van Vliet Agri en Verhuur.

Camper, caravan of vouwwagen stallen bij Van Vliet Agri en Verhuur

Het zou wel heel vreemd wezen als u het hele jaar gebruik maakt van uw caravan, het kan natuurllijk wel, maar de meeste personen doen dit niet. De hamvraag is dan, waar laat u uw caravan staan in de koude wintermaanden? Dat kan bij Van Vliet Agri en Verhuur. Onze stalling in de omgeving van Rotterdam en Krimpen aan den IJssel is geschikt voor campers, caravans en vouwwagens. Als u deze niet meer nodig heeft, kunt u voor bepaalde tijd uw camper, caravan of vouwwagen bij ons stallen. Het is wel verstandig om altijd vooraf een plekje te reserveren in onze caravanstalling. Zo bent u er zeker van dat u uw caravan, camper of vouwwagen bij ons kwijt kunt. Wij hebben al decennia ervaring en vele caravans gestald. U bent dus altijd verzekerd van voldoende kwaliteit.

Verharde caravanstelling voor uw caravan, camper en vouwwagen

Uw caravan stallen doet u alleen bij een persoon waarvan u weet dat u hem kan vertrouwen. Het is dan ook belangrijk om een goed gevoel te hebben wij uw caravanstalling, dat snappen wij maar al te goed! Misschien heeft u geluk en kunt u deze in uw garage plaatsen. Niet iedereen heeft echter die luxe. In dat geval kunt u hem voor de deur plaatsen. De caravan zal dan echter door slecht weer en andere omstandigheden wel vies kunnen worden. Om dat te voorkomen kunt u ook kiezen voor de caravanstalling van Van Vlier Agri en Verhuur. Het terrein is geheel verhard, dus de caravan komt niet op een modderig grasveld te staan. Daarnaast is het overdekt, dus de caravan staat ook droog. Uw caravan kan zolang als u wilt worden gestald in de caravanstalling van Van Vliet Agri en Verhuur.

Voor meer info bezoek deze link :