Fysio in regio Oosterhout en Waalwijk met de benodigde certificatie

      Reacties uitgeschakeld voor Fysio in regio Oosterhout en Waalwijk met de benodigde certificatie

De therapeuten die werkzaam zijn binnen de praktijk van FysioProfit zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF, hierbij bent u altijd verzekerd van de beste behandeling. Daarnaast is de praktijk van FysioProfit gecertificeerd volgens het HKZ. Verder bent u altijd verzekerd van het feit dat u geholpen wordt met uw behandeling. Collega’s van de praktijk FysioProfit nemen elkaars patiënten over bij bijvoorbeeld vakantie of ziekteverzuim. Wanneer een medewerker van de praktijk voor langere tijd uit de roulatie is, kan er eventueel ook gevraagd worden aan een fysiotherapeut uit een andere fysio in Oosterhout en Waalwijk om de honneurs waar te nemen.

Fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout voor fysiotherapie

Bij FysioProfit worden altijd eerst uw lichamelijke klachten in kaart gebracht. Vervolgens helpt een fysiotherapeut u om lichamelijk fit te worden. Er een behandelplan gemaakt, hierin wordt een prognose gemaakt hoelang en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Voor de regio Oosterhout en Waalwijk kunt u voor de fysio altijd terecht bij de persoonlijke en actieve begeleiding van FysioProfit. Aan het einde van uw behandelperiode volgt er een evaluatie met de fysiotherapeut, er wordt een enquête ingevuld en u kunt uw ervaringen hierdoor delen met de praktijk.

FysioProfit: dé fysio in Waalwijk en Oosterhout

Vindt u het fijn om bij een fysiotherapiepraktijk behandeld waar een klein team van fysio’s werkzaam is? Dan bent u bij FysioProfit aan het juiste adres. Met specialisaties op het gebied van algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, reuma en arbeidstherapie kunt u altijd terecht bij een van de therapeuten met uw klachten. Met de drie fysiotherapeuten in de praktijken van FysioProfit is er naast de nodige mankracht ook de kwaliteitskennis in huis. De fysio in Waalwijk is iedere doordeweekse dag open, maar ook de zaterdagochtend tot 12 uur is de praktijk open. De fysio gevestigd in Oosterhout is alleen doordeweeks open, op onregelmatige tijden.

Voor meer info bezoek deze link :