Bekijk het huizenaanbod op social media van makelaar Hilversum en Naarden

      Reacties uitgeschakeld voor Bekijk het huizenaanbod op social media van makelaar Hilversum en Naarden

Tegenwoordig kunt u het huizenaanbod van een makelaar in bijvoorbeeld Hilversum of Naarden ook via social media raadplegen. Dat is heel handig, zo bent u nog eerder op de hoogte. Om de woning die u wilt verkopen extra aantrekkelijk te maken voor de aankopende partij helpt een makelaar bijvoorbeeld in Naarden of Hilversum u met de juiste indeling van uw woning. Zo wordt alles conform de NEN 2580 richtlijnen ingemeten. In overleg met de verkopende partij wordt een aanbiedingstekst opgesteld. Deze informatie wordt verspreid over diverse huizensites en kan eventueel ook vorm krijgen tot een brochure welke aan de aankopende partij wordt overhandigd. Veel makelaars bieden ook de mogelijkheid om het huizenaanbod te verspreiden via social media kanalen voor een extra bereik. Bovendien wordt het woningaanbod doorgaans gepresenteerd in de etalage van de makelaar.

Makelaar Hilversum en ‘t Gooi: ook de mogelijkheid tot toetsen WOZ-waarden

Een makelaar doet tegenwoordig meer dan enkel huizen verkopen. De dienstverlening omvat veel meer dan dat. Het dienstenpakket van een makelaar in Hilversum en ‘t Gooi is breed. Zo kan een makelaar op verzoek van woningbezoekers ook de vastgestelde WOZ-waarde toetsen. Vaak geschiedt dit op geheel vrijblijvende basis. Wanneer blijkt dat het maken van bezwaar tegen de huidige WOZ-waarde zinvol is gaat de makelaar aan de slag. Het bezwaar wordt in 95 procent van de gevallen geaccepteerd door de gemeente. Wilt u aangifte van successie doen? Dan kan het aanpassen van de WOZ-waarde zeker de moeite waard zijn. Zoals gezegd is het dienstenpakket van een makelaar doorgaans breed. Zo biedt een makelaar vaak ook een Expat Relocation Service.

Makelaar Hilversum, Bussum en Naarden: het bepalen van de aankoopprijs van een woning

Heeft u plannen om te verhuizen? Misschien wilt u opnieuw een huis kopen? Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Schakel dan een makelaar uit Hilversum, Bussum of Naarden in. Een makelaar heeft doorgaans jarenlange ervaring met het begeleiden van opdrachtgevers bij het kopen van een nieuwe woning. Voor veel mensen is de aankoop van een nieuw huis voor een groot gedeelte gebaseerd op emotie. Een makelaar kijkt objectief naar een woning en kan u adviseren over de reële waarde en aankoopprijs van het huis. Ook heeft een makelaar een goed oog voor het inschatten van zaken als verbouwingskosten, de ligging van het pand dat u op het oog heeft en wat dacht u van achterstallig onderhoud? Zaken waarover een makelaar u graag informeert en adviseert zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Voor meer info bezoek deze link :