Dieren oppas in de buurt

      Reacties uitgeschakeld voor Dieren oppas in de buurt

Een hondenoppas gezocht per direct of later in het jaar? Je kunt het vandaag nog regelen! Als dierenliefhebber wil je jouw hond niet naar een asiel brengen. En uit logeren bij kennissen of vrienden veroorzaakt vaak veel te veel stress en zorgen. Bij je hond en bij jou. Hoe zorg je er dan voor dat zowel jij als jouw huisdier een zorgeloze vakantie tegemoet gaat? Het antwoord is simpel: maak gebruik van ons online matchingsysteem. Binnen een paar klikken zie je wie er in jouw woonplaats beschikbaar is. De hondenoppas zal bij jou thuis de hond te eten geven, het vertrouwde rondje wandelen en hem of haar iedere dag die welverdiende aai geven. Misschien vind je handig als de oppas ook andere klusjes in en rond het huis doet? Alles is bespreekbaar.

Oppas voor de kat of een ander huisdier? Geen probleem

Jouw kat voor een paar weken naar een asiel brengen, dat wil je het liefst voorkomen. Dat is ook helemaal niet nodig, want bij jouw in de buurt woont een kattenoppas die heel graag alle zorgen op zich neemt als jij weg bent. Wij zorgen ervoor dat jullie elkaar snel ontmoeten en dat jij met een gerust hart op vakantie kunt gaan. In de groene balk vul je een aantal gegevens in, wij zorgen voor dé match en het is geregeld! Alle details kunnen jullie met elkaar bespreken zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Wij wensen jou en je kat een relaxte vakantie! En ben je in het bezit van een konijn, hamster, cavia of vogelspin? Geen probleem, voor ieder huisdier is er een lieve oppas beschikbaar!

Voor meer info bezoek deze link : http://katten-en-hondenoppas.nl/