Afvallen met Herbalife producten

      Reacties uitgeschakeld voor Afvallen met Herbalife producten

Afvallen met Herbalife producten

We willen allemaal weleens in ons leven een aantal kilo’s afvallen, wellicht zelfs veel meer. Maar de grote vraag is altijd ‘hoe pak je dat aan?’. Velen hebben er geen idee van en storten zich zonder zichzelf in te lezen, op een willekeurig dieet. Dit is fout, doe dit niet want je houdt hier geen blijvende resultaten aan over. Waar je naartoe werkt met zoiets is moeilijk afvallen, maar een paar kilo kwijtraken, het is moeilijk vol te houden en de kilo’s zitten er na het volgen van een dergelijk dieet binnen enkele weken weer aan. En dat is natuurlijk hartstikke zonde! Wanneer je echt wilt afvallen en blijvend een goed figuur wilt behouden, dan is het belangrijk om je levensstijl aan te passen. Hieronder meer daarover.

 

Levensstijl aanpassen voor een blijvend goed figuur

Wanneer je wilt afvallen en streeft naar een slanker en mooier figuur, dan raden wij altijd aan om je levensstijl daarop aan te passen. Herbalife producten kunnen je hierbij helpen. Gebruik bijvoorbeeld de maaltijd vervangende shake voor je ontbijt en lunch en eet verder alleen maar geoorloofde tussendoortjes. Dit zijn alle soorten fruit zoals een appel, handje druiven, aardbeien, sinaasappel en noem maar op. Als avondeten eet je een maaltijd naar keuze, waarbij de maaltijd zelf voor minstens 40% uit groente moet bestaan. Dit kun je af en toe afwisselen, belangrijk is wel dat je je in de avond niet helemaal vol stopt. Eet na 20 uur niks meer!

 

Afvallen met shakes

Je bent nu dus eigenlijk aan het afvallen met shakes, dat in de meeste gevallen veel beter werkt dan tijdelijk afslankpillen te gebruiken. Dit is een erg effectieve methode, het is belangrijk dat je dit lang volhoudt. Je kunt je lunch shake vervangen door een lekkere salade of een andere lichte maaltijd, waarbij je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Op deze manier is het goed vol te houden, krijg je de juiste voedingstoffen binnen, val je aanzienlijk af en leef je een stuk gezonder als voorheen.

 

Voor meer info bezoek deze link : http://www.herbaproducten.com