Solo Start
Image default
Gezondheid

Rimpels verwijderen met Faceland

Rimpels verwijderen met botox of rimpels verwijderden met fillers? Dan ben je bij de klinieken van Faceland 100 % aan het juiste adres voor een goede behandeling. Wat veel mensen niet weten is dat een botox behandeling ook een uitstekend middel is om migraine tegen te gaan. Wat is migraine nou eigenlijk?

Migraine is een zeer zware vorm van hoofdpijn, je hoofd gaat voor je gevoel onwijs hard heen en weer. Zo’n migraine aanval kan een maximale duur hebben van 72 uur, dit is extreem lang en komt daarom ook niet heel erg vaak voor. Migraine zorgt er ook voor dat je onwijs misselijk wordt met als gevolg dat je moet overgeven of iets dergelijks. Het nadeel van migraine is dat je je ook heel erg slecht kan concentreren, je werkzaamheden zullen er dus onder leiden, nadelig voor je werkgever dus. In 2011 hadden ruim 3,1 miljoenen inwoners van Nederland last van migraine, ruim een kwart van deze mensen hadden meer dan 3 x per maand last van hevige migraine. De risicodoelgroep zijn voornamelijk mannen en vrouwen tussen de 25 en de 50 jaar. Vaak komt migraine bij vrouwen ook meer voor als bij mannen, waarom dit precies zo is weet niemand eigenlijk. Het zal er mee te maken hebben dat het vrouwelijk lichaam natuurlijk verschilt van het mannelijk lichaam.

Migraine wordt over het algemeen veroorzaakt doordat de bloedvaten worden samengetrokken boven in het hoofd, de zenuwprikkels spelen in dit proces ook weer een hele belangrijke rol. Migraine kan ook erfelijk zijn binnen een gezin of familie waarom dit zo is en het erfelijk is weet niemand. Het verband tussen botox en migraine is per toeval ontdekt, iemand die een botox behandeling onderging had opeens een stuk minder last van migraine, zo is het balletje gaan rollen en is het verband tussen deze twee dingen vastgesteld.

Voor meer info bezoek deze link : http://faceland.nl/