Solo Start
Image default
Gezondheid

Een filler behandeling simpel en snel

Zoek je naar een filler behandeling Amsterdam? Of naar een botox behandeling Amsterdam. Dan ben je bij de klinieken van Injectable aan het juiste adres. Fillers zijn een bepaald vulmiddelen.

Fillers worden voornamelijk gebruikt om rimpels en plooien op te vullen en te laten verdwijnen. Er bestaan tal van verschillende soorten fillers zoals : Radiesse, Juvederm en Glytone. Iedere arts adviseert persoonlijk welke filler het best bij jou en jouw doelstellingen past.

Vaak is het zo dat de filler behandeling gelijk na een intakegesprek uitgevoerd kan worden. Als het nodig is om de cliënt te verdoven wordt er vaak gebruik gemaakt van een soort verdovende crème. Over het algemeen wordt er geen gebruik gemaakt van verdovingen omdat er gewerkt wordt met hele dunne naaldjes die nauwelijks tot geen pijn doen. Gedurende de behandeling zal de arts een aantal lichte prikjes geven en de filler in het deel spuiten waar de klant graag verandering zou willen zien.

De behandeling is geheel pijnvrij, als je toch enige pijn ondervindt tijdens de behandeling is het belangrijk dat je dit aangeeft omdat de arts dan voor extra maatregelen kan zorgen. Dit komt vrijwel nooit voor maar het is toch belangrijk om te weten dat deze mogelijkheid er toch is voor mensen die wel pijn ondervinden tijdens de behandeling.

Fillers zijn 100 % veilig te noemen, vaak wordt er gebruik gemaakt van fillers die zijn gebaseerd op natuurlijke stoffen. Nederlandse artsen maken alleen maar gebruik van producten die officieel erkend zijn en waarvan bekend is dat deze als veilig bestempeld zijn. Een gemiddelde behandeling duurt tussen de 15 en de 30 minuten, het is echter belangrijk om te weten dat je na de ingreep niet zelf naar huis mag rijden, zorg er dus voor dat er altijd een tweede persoon aanwezig is die jou naar huis kan brengen.

Voor meer info bezoek deze link : http://injectableklinieken.nl/nl/