Solo Start
Image default
Vervoer en transport

Verhuizen met een verhuisbedrijf uit jouw regio

Heb je verhuisplannen? Bespaar jezelf dan veel werk door GoedkoopVerhuizen in te schakelen. Kiezen voor GoedkoopVerhuizen betekent kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Wij werken met professionele en vriendelijke verhuizers en houden rekening met jouw specifieke wensen.

De voordelen op een rij:

  • Verhuizen zonder gedoe
  • Gratis verhuisservice
  • Direct een uitgebreide prijsopgave
  • Aanbetalingsgarantie
  • Verhuisverzekering op maat
  • Nuts- en kabelaansluitingen gratis meeverhuizen of oversluiten

Alleen Erkende Verhuizers met garantie certificaat

Als Erkend Verhuisbedrijf zijn we in het bezit van een Garantie Certificaat. GoedkoopVerhuizen werkt met een team van vriendelijke en professionele vakmensen. De verhuizers gaan zorgvuldig met je inboedel om. Om beschadiging tijdens het transport te voorkomen gebruiken we dekens, spanbanden en stootkussens. Zo komt jouw inboedel veilig in het nieuwe huis aan. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan is je inboedel verzekerd tot een bedrag van €100.000.

Regel direct je verhuizing bij een Erkend verhuisbedrijf

Verhuizen is een spannende gebeurtenis waarbij veel komt kijken. Bespaar tijd en energie en boek je verhuizing bij GoedkoopVerhuizen. Met onze handige online boekingsmethode regel je jouw verhuizing in slechts 5 stappen. Je krijgt direct een nauwkeurige prijsopgave en kunt je verhuizing direct online boeken. Goed te doen toch?

Kijk hier voor een overzicht van onze verhuisregio’s, bijvoorbeeld voor een verhuisbedrijf uit Eindhoven.

 

Voor meer info bezoek deze link : https://www.goedkoopverhuizen.nl/over_ons/kwaliteitsgarantie/verhuisverzekering.aspx