Solo Start
Image default
Gezondheid

De geslachtsdeel op een natuurlijke manier groter maken

De geslachtsdeel op een natuurlijke manier groter maken

Bijna elke man denkt er dagelijks overna. Wat als zijn geslacht nou net die paar centimeter langer en dikker zou zijn.
Het internet stikt natuurlijk van de adviezen “wat te doen tegen een klein geslacht” of “hoe je geslacht groter te maken” hiervoor zijn dan eveneens weer allerlei pillen en cremes en zelfs poedertjes.
Ook heb je diverse training schema’s waarin je de geslacht i.p.v af te trekken op een masserende manier in enkele maanden net iets langer en dikker kunt maken.

Onze conclusie, dat je wel heel veel inzet moet tonen wil je 1 van deze manieren volbrengen.

Gelukkig is er ook nog een andere manier. Heb je er ooit over nagedacht om je libido te verhogen?
Een hoger libido leid tot meer zin erin, meer zelfvertrouwen dus een succesvol leven! Bedenk je maar in tijden waarin je enorm gelukkig en trots op je zelf was, dat je LID toen ook een stuk langer en dikker was!
Inderdaad!

Kies ervoor om je geslachtsdeel te vergroten doormiddel van je libido te verhogen.

 

Laag en hoog libido
Al een paar maanden heb ik geen zin om met mijn partner naar bed te gaan. Het is zelfs zo erg dat ik pas naar mijn slaapkamer ga als hij ligt te slapen, dit doe ik expres zodat we geen intieme kunnen doen. Vluchtgedrag noem ik dit.Het ligt niet aan mijn partner, hij ziet er goed uit, behandeld mij altijd met respect. Hij doet niks wat ik niet wil, maar het ligt aan mij! Mijn behoeftes zijn weg? Ik raak niet opgewonden. Ik ben bang dat ik dit met mijn partner moet gaan bespreken aangezien dit op lange termijn erg veel relatie problemen gaan geven. Misschien moet ik op zoek naar iets om mijn libido te verhogen? Zodat ik ook weer de spanning en opwinding kan beleven. En mijn sek s leven weer op peil krijg. Maar ik heb geen idee waar ik naar op zoek moet?
Weet iemand mij te adviseren?

 

 

Voor meer info bezoek deze link : http://erectiestoornisoplossen.nl/penis-vergroten-creme/