Solo Start
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool Ridderkerk

Rijschool Rotterdam

Rijschool Ridderkerk: geen enkel verkeersbord heeft nog geheimen voor jou

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je een verkeersbord tegen bent gekomen waarvan je nu echt geen idee had wat dat ding te betekenen had. Zoiets zal je niet snel meer gebeuren als je rijlessen neemt bij Rijschool VVN Ridderkerk. Onze rijinstructeurs leggen je de betekenis van alle verkeersborden en verkeersregels graag uit tijdens de lessen. Dit gebeurt vaak ook nog eens op dezelfde plaats als waar jij een tijdje later je rijexamen af zal leggen, want de trajecten die de examinatoren van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) graag gebruiken tijdens de examens bezoeken we tijdens de rijlessen. Naast de uitleg en de tips die je gedurende de rijles krijgt zal je toch ook nog een beetje moeten studeren om je voor te bereiden op het theorie-examen dat je op een locatie van het CBR af zal moeten leggen.

Dankzij de les van VVN zit jij aan de goede kant van de streep

zoals al aangegeven maakt het theorie-examen een belangrijk én verplicht onderdeel uit van je rijexamen. Wist je dat ongeveer 50 procent van de mensen die naar het theorie-examen komt net zo goed niet hadden hoeven komen? Inderdaad, de helft van de cursisten zakt voor het theorie-examen. Als het aan Rijschool VVN Ridderkerk ligt gaat dat bij jou niet gebeuren. Daar doen we dan ook moeite voor. Door je bij te spijkeren in ons eigen theoriecentrum zorgen wij ervoor dat je optimaal voorbereid afreist richting het examen. Of we succes kunnen garanderen? Uiteraard niet, maar we scheppen wel de randvoorwaarden voor jouw succes. Door jou les te laten krijgen van professionals en zelfs de exacte omstandigheden van een theorie-examen na te bootsen. Wanneer je les hebt gehad in ons theoriecentrum weet je in elk geval één ding zeker: aan de voorbereiding heeft het niet gelegen!  

 

Voor meer info bezoek deze link : http://www.goedkoperijschoolrotterdam.nl