Houten wandbekleding steeds populairder

      Reacties uitgeschakeld voor Houten wandbekleding steeds populairder

Er zijn verschillende soorten houten wandbekleding. Hout wordt gebruikt in veel woningen maar ook in kantoor- en utiliteitspanden. Hout is een natuurlijk en duurzaam product. Het heeft een sympathieke uitstraling. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat hout de laatste jaren steeds populairder is geworden. Veel mensen die gaan verhuizen kiezen voor houten vloeren en steeds vaker ook voor houten wandbekleding. Houten wandbekleding is te krijgen bij Dutz Floors. Onze winkel is experts op het gebied van houten wandbekleding. Wij verkopen uitsluitend hoogwaardige Nederlandse producten. Omdat hout een natuurlijk product is, moet het onderhouden worden. Vergelijk het met het water geven van planten in je huis. Zoals u uw planten water geeft, zo geeft u uw houten wandbekleding af en toe een wasbeurt. Boenwas voor uw houten wandbekleding is te krijgen bij Dutz Floors. Onze boenwas of boenpasta zorgt dat de bekleding vochtafstotend is. Bovendien zorgt de boenwas ervoor dat het hout niet uitdroogt. Hout in uw woning of pand heeft vele voordelen. Naast het feit dat hout met de jaren alleen maar mooier wordt, heeft het ook een isolerende en warmte absorberende werking. Als hout opwarmt, houdt het warmte vast en straalt het deze warmte ook weer uit. Zo fungeert het als een soort warmte element in uw woning, een natuurlijk kachel zo u wilt. Deze eigenschap van hout levert u op de lange termijn een enorme kostenbesparing op. Na het aanbrengen van houten wandbekleding zult u namelijk al snel merken dat u minder hoeft te stoken. Het gevolg is dat u minder geld kwijt bent aan energiekosten. De ondergrond voor uw houten wandbekleding is tevens van groot belang. Bij Dutz Floors zullen de experts u hierover inlichten. Wanneer uw houten wandbekleding namelijk goed geïsoleerd is door isolerend materiaal, dan zal de natuurlijk eigenschap van hout om warmte vast te houden en te verspreiden, versterkt worden. isolerend materiaal is verkrijgbaar bij Dutz Floors. Al onze isolerende materialen hebben tevens een geluiddempende werking. De houten wandbekleding van Dutz Floors heeft veel voordelen:

  • warmte absorberend
  • isolerend
  • decoratief
  • goede akoestiek
  • natuurlijk product
  • hoogwaardig materiaal
  • Nederlands fabrikaat
  • levering in binnen- en buitenland
  • flexibele betaalmogelijkheden
  • deskundig advies van onze experts 

Houten wandbekleding onderhouden

Bij Dutz Floors hebben wij een rijk assortiment aan houten wandbekleding in de aanbieding. Voor iedereen die graag één of meerdere wanden met dit natuurlijke en duurzame product wil bekleden, is Dutz Floors de plek waar u moet zijn. Onze experts kunnen u alles vertellen over onze producten en het onderhoud van u houten wandbekleding. Het voordeel van houten wandbekleding is namelijk dat er weinig onderhoud nodig is. De bekleding dient slechts een keer per jaar een beurt te krijgen. Als u bang bent dat u het hout vergeet te onderhouden kunnen wij bij Dutz Floors een melding sturen wanneer het tijd is voor de jaarlijkse bewerking van uw houten wandbekleding. Dit kunnen wij doen door u een mailtje of sms bericht te sturen. Het is maar net wat u zelf prettig vindt. De boenwas of pasta is zeer makkelijk aan te brengen maar als u het toch liever door één van onze medewerkers laat doen, dan is dat zeker mogelijk! Mail of bel ons voor uw jaarlijkse onderhoud en wij maken zo snel mogelijk een afspraak. Het is belangrijk dat uw mooie wanden ook mooi blijven en niet uit zullen drogen. Goed onderhoud zorgt dat uw wanden met de jaren alleen maar mooier worden en dat willen we allemaal.

‘Gezellige uitstraling in mijn appartement’, ervaring van een tevreden klant

Ik woon in een ruim appartement in Breda. Ik ben in deze stad opgegroeid. In het ouderlijk huis waar ik opgroeide tot ik op mezelf ging wonen, was alles zwart, wit en gestroomlijnd. Ik weet nog dat ik bij vriendjes en vriendinnetjes ging spelen die een houten vloer of houten wandbekleding hadden en dat ik dan dacht: ‘Dat wil ik later ook.’ Later als ik groot bent is ‘nu.’ Ik woon inmiddels al vier jaar in een prachtig appartement even buiten het centrum van Breda. Voor mijn wanden heb ik Dutz Floors ingeschakeld. Hier heb ik mijn houten wandbekleding uitgekozen om het gezellige effect te bereiken dat ik vroeger bij mijn vriendinnetjes in huis zag. De houten wandbekleding die ik koos is van een donker soort hout. Het heeft ook kopertinten. De medewerkers bij Dutz Floors waren ontzettend vriendelijk en stonden me echt bij in mijn keuze. Ze legden me bovendien alles uit over het onderhoud van het hout en de beste keuze voor de ondergrond. Omdat ik in een appartement woon, heb ik aan alle kanten buren. Dat gestommel horen van buren is niet altijd even prettig. Daarom heb ik mijn wanden met een zeer hoogwaardig isolerend materiaal laten bewerken. Deze ondergrond zorgt ervoor dat ik nu helemaal geen last meer heb van mijn buren. Het is echt heerlijk stil in mijn appartement. Dat is voor mij heel belangrijk want ik ben een zelfstandig ondernemer en werk dus veelal thuis. Als je thuis werkt, moet dit een plek van rust zijn. Mijn houten wanden stralen ontzettend veel rust uit. Ze zorgen voor een prettige akoestiek. Als ik muziek luister is dat ontzettend rustgevend. Hoeveel voordelen er aan het gebruik van hout in een woning zitten, is werkelijk niet te bevatten. Als je bij Dutz Floors hoort wat de voordelen zijn, dan twijfel je niet meer en zul je meteen je hele huis onder handen willen nemen. Dat kan bij Dutz Floors. Bekijk hier de website.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.dutzfloors.com/houten-wandbekleding