Solo Start
Image default
Auto’s en Motoren

Volkswagen Lease

Volkswagen leasen

Een Volkswagen lease, waarom zou u die overwegen? Wij zeggen: de populariteit van dit merk bewijst uw gelijk als u kiest voor dit staaltje Duitse techniek. Volkswagen kan wereldwijd op een grote groep tevreden bestuurders rekenen. De Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf staan in de top vijf van meest verkochte auto’s ter wereld. 

Kies bij een Volkswagen Lease voor de leasevorm die bij u past
Leaset u bij Autoleasecentrale een Volkswagen dan kiest u natuurlijk zelf welke leasevorm het beste bij u en uw onderneming past. Occasion lease, short lease, green lease, financial lease en operational lease, al deze vormen zijn mogelijk. Wij informeren u graag over de meest passende leasevorm.

Bij een Volkswagen lease kiest u het model
Wanneer u bij Autoleasecentrale terecht komt voor een Volkswagen Lease hebt u uiteraard wat te kiezen. Wij hebben diverse modellen voor u klaar staan. Van de ”standaard” Golf (vanaf 348 euro) tot zijn aangepaste broertjes en zusjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Volkswaegn Golf Cabrio (vanaf 506 euro), waarmee u met name in de zomer de blits maakt terwijl de wind door uw haren gaat? Bent u meer een liefhebber van de klassieke modellen dan gaat uw hart ongetwijfeld sneller slaan bij het zien van onze Volkswagen beetle (vanaf 401 euro) die ook nog eens in de Cabrio uitvoering te leasen is (vanaf 463 euro).

Volkswagen Lease: middenklasse
In het Volkswagen leaseaanbod van Autoleasecentrale zijn niet minder dan 20 modellen van de Volkswagen te vinden. Voor die mensen die op zoek zijn naar een goede middenklasser van dit bekende merk is de Volkswagen Passat de ideale optie, die leaset u bij ons al voor 518 euro! Voor bestuurders die zich liever op de weg begeven met een compacte middenklasser is er dan weer de Volkswagen Jetta (vanaf 408 euro). De kans dat u bij ons niet de juiste Volkswagen vindt is gewoon heel klein.

 

Voor meer info bezoek deze link : http://www.autoleasecentrale.nl