Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Verhuisdozen van karton zijn de beste om te verhuizen. Verhuisdoos voor opslag, emigratie, inpakwerk

Verhuisdozen niet alleen om te verhuizen doch ook om mee te bouwen en kartonnen verhuisdozen zoveel meer dan louter een doos!

Je kostbare items zoals borden en servies kun je het beste inpakken met noppenfolie. Noppenfolie isoleert en beschermt enorm goed. Noppenfolie ook wel bubbeltjesplastic genoemd, is een echt stootkussen. Stoot je toch per ongeluk je borden tegen een ander voorwerp, dan zullen de luchtkussentjes van de noppenfolie dit opvangen en blijft je servies een geheel.

Iedereen kent wel de kartonnen verhuisdoos om te verhuizen en om in te pakken.

Je kan kartonnen verhuisdozen in veel verscheidene kwaliteiten en maten verkrijgen er zijn veel aanbieders die ook nog eens gebruikte verhuisdozen aanbieden je kan verhuisdoos kopen bij een erkende verhuizer of je kan kartonnen verhuisdozen kopen bij de bekende bouwmarkten als de Praxis en Gamma.

Boeken en servies kun je beter in wat kleinere handzame kartonnen dozen pakken als in grote dozen. Buiten dat de doos dan niet meer te lichten is zal ook het karton het niet houden.

 

Voor alle creatieve uitingen van wat je allemaal met karton kan doen kijk dan eens bij verhuisboxen in Nederland, daar kun je alle adviezen krijgen voor een goede verplaatsing met goedkope verhuisdozen, maar ook allerlei bezieling kan opdoen over wat je nog meer met kartonnen verhuisdozen kan doen.

Kartonnen verhuisdozen kun je ook heel goed gebruiken om enorme bouwsels te maken.

Bijvoorbeeld een dwaalweg van kartonnen dozen of een kasteel. Ben je heel creatief dan kun je het karton van gebruikte verhuisdozen ook gebruiken om bijvoorbeeld een zelfportret te maken of een lamp, stoel, fiets. In feite kun je het niet zo gek verzinnen maar met kartonnen verhuisdozen kun je werkelijk alles maken als je je fantasie laat gaan. Karton is een heel inzichtelijk natuurproduct en daardoor zeer duurzaam en heel praktisch in hergebruik. Kartonnen dozen zijn niet meer weg te denken in verhuizingen, maar ook in opslagplaats, transport en verpakken wordt veel karton gebruikt.

In de zomermaanden gaan scholen vaak uitruimen of verhuizen en moeten de computers en schoolartikelen bewaard worden. Verhuisboxen heeft ideale barreldozen voor deze verhuizingen. Barreldozen zijn 3 keer groter dan een normale verhuisdoos en meestal een literinhoud van meer dan 125 liter. Ideale doos  om alle grote spullen te verpakken om te verhuizen of op te slaan. Deze barrelverhuisdozen zijn niet alleen goed voor de opslag, maar ook voor container transport en landverhuizing.

Als je gaat emigreren kun je het beste gesloten verhuisdoos gebruiken zonder handvatten. Door de lange reis met bijvoorbeeld een container kan er door de handvatten veel stof en vuil in de doos komen.Bij verhuisboxen hebben ze speciale volume verhuisdozen of barreldozen. Perfekt voor emigreren en conatianer vervoer. Gebruik professionele verhuisdekens voor de bescherming van al je kostbare meubels. Verhuisdekens beschermen tegen krassen en butsen tijdens een verhuizing.

Op internet zijn nog veel meer aanbieders van kartonnen verhuisdoos en de prijsverschillen zijn vaak aanzienlijk.

Bij het kiezen van verhuisdozen is ook de maat van de kartonnen opbergdoos van belang. Het lijkt praktisch om allemaal dezelfde maat doos te kopen voor een verhuizing, maar al snel loop je tegen b.v. het volume van schilderijen op of van kleding en dekbedden. Het is daarom doordacht om voor een verhuizing eens goed te kijken hoe je al je spullen gaat verpakken en welke maat dozen je daarvoor wilt gaan gebruiken.

Verhuisdozen om te verkassen maar ook om mee te bouwen en kartonnen verhuisdozen zoveel meer dan uitsluitend een doos!!!

Tenue en dekbedden kun je het beste in apart voor bestemde kledingdozenkledingboxen doen. Deze handige kledinghangkasten van karton hebben een ruimte om 40 kledingstukken op te hangen en onder in de kast is dan nog plaats voor dekbedden en kussens. Wel zo makkelijk met verkassen dat al je kleding zo vanuit de ene kast in de andere kast gehangen kan worden zonder te verfrommelen of dat je al je kleren in een vuilniszak of koffer moet proppen. Een bijkomende kunstje is dat je de kartonnen kledingkast na de verhuizing eenvoudig als extra hangkast kan gebruiken voor bijvoorbeeld je winter of zomer kleding.

Verhuismaterialen zijn ook onontbeerlijk bij elke verhuizing

Om je meubels goed te beschermen kun je het beste professionele verhuisdekens gebruiken. Deze zijn goed bruikbaar om net die hoekjes van je kostbare meubels te beschutten als tijdens een verhuizing er toch toevallig tegen een dorpel op gelopen wordt. Tenslotte is een verplaatsing niet zonder risico dat alles heel en onbeschadigd overkomt.

 

 

Ook zijn de dozen ideaal voor het verzenden van olijfolie, graviera schapenkaas, honing, balsamico zoals ze bij House of Crete doen.

Onze Belgische klanten kunnen veel informatie vinden over verhuisdozen, verhuisdekens en noppenfolie op Verhuisboxen.be.

Andreas van Beek

Voor meer info bezoek deze link : http://www.verhuisboxen.nl/verhuisdozen.html