Solo Start
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidstrend: Anus Bleken

Snel anus bleken

Snel anus bleken kan via vele verschillende methodes. Deze methodes ligt ik hieronder uitgebreid toe. Anus bleken is een puur cosmetische ingreep die veelvuldig door zowel vrouwen als mannen wordt uitgevoerd. Anus bleken kan door uzelf worden uitgevoerd middels een geschikte crème met blekende bestandsdelen. De blekende bestandsdelen zorgen ervoor dat uw anus lichter wordt. Vergelijk het met een whitening tandpasta maar dan net iets extremer.

Er zijn verschillende manieren voor het bleken van de anus. Zo kun je er voor kiezen om het zelf te doen of het te laten doen. De efficiëntste en goedkoopste manier is om het zelf te doen.

  1. Zelf anus bleken: thuis anus bleken doe je met een blekende crème. Kies voor Sterwit of Skinlight. Dit zijn twee bekende merken die beiden snel resultaat bieden en die niet zo duur zijn. Beide anus bleek crèmes bieden binnen twee a drie weken het gewenste resultaat. Let op: anus bleken is nooit blijvend. Ook niet als je de behandeling bij een arts uitvoert. Je dient de kleur dus altijd bij te houden. Dit betekent gelukkig niet dat je iedere week moet smeren. Indien het resultaat bereikt is na twee of drie weken dan kun je er een aantal weken van genieten totdat je weer moet smeren.
  2. Anus bleken in Kliniek: in een kliniek de anus laten bleken is niet aan te raden. Waarom niet: dit ligt puur aan het bedrag wat er voor gevraagd wordt. Dit bedrag ligt absurd hoog. Bleken in een kliniek geeft namelijk hetzelfde resultaat als zelf anus bleken. Het enige verschil is dat iemand anders de crème voor je opsmeert. Voor meer informatie over anus bleek klinieken raadpleeg dan zoekmachine Google.
  3. Anus bleken bij een schoonheidssalon: anus bleken in een schoonheidssalon werkt hetzelfde als anus bleken in een kliniek. Anus bleken in een salon is alleen een stukje goedkoper.

Anus bleken is de schoonheidstrend van het moment. De behandeling wordt door zowel vrouwen als door mannen uitgevoerd. Anus bleken is geen extreme behandeling. Kies altijd voor een Europees goedgekeurd merk. De goedgekeurde anus bleek crèmes zijn veilig in gebruik en leveren het snelste ook daadwerkelijk succes op.

Bestel nu Skinlight: de veiligste manier om uw anus veilig en zeer discreet thuis te bleken.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.skinlight.nl/skinlight-intiem/anus-bleken