Solo Start
Image default
Beauty en verzorging

Zwaluwhoeve korting

Zit u te denken aan een bezoekje aan de Zwaluwhoeve, dan zijn er verschillende manieren om korting te krijgen. Welk jaargetijde het ook is, er worden altijd actie gehouden. Dit omdat ze de sauna altijd vol willen hebben met mensen. Omdat de concurrentie onder de sauna’s steeds verder toeneemt, kunt u als bezoeker genieten van lagere prijzen. Misschien zit in uw woonplaatst ook wel een welnesscentrum, waar u heerlijk kunt ontspannen en even bijkomen van een hectisch leventje.

Zoals bij bijna iedere sauna, wordt er bij de Zwaluwhoeve gevraagd of u stil wilt zijn tijdens uw bezoek. Op deze manier kunnen de medegasten en uzelf, volledig tot rust komen. Wilt u badkleding dragen tijdens uw saunabezoek, dit is alleen mogelijk op een Dinsdag. In de sauna mag u geen badslippers dragen, daarbuiten is het juist verplicht. Voordat u gebruik gaat maken van de faciliteiten, wordt van u verwacht dat u een douche neemt. Net zoals bij andere openbare gelegenheiden moet u goed op uw spullen letten.

Een dagentree is normaal gesproken 30 euro. Er zijn het hele jaar rond diverse acties om hierop korting te krijgen. In de weekenden kan de prijs hoger liggen dan op doordeweekse dagen, de toeslag ziet u tijdens het afrekenen. Pak vandag nog een leuke korting mee voor de Zwaluwhoeve.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.zwaluwhoevekorting.nl/