Tijdelijk een pinautomaat huren

      Reacties uitgeschakeld voor Tijdelijk een pinautomaat huren

Als u tijdelijk een pinautomaat wilt gebruiken, is het aan te raden deze te huren. Uiteraard is het zo dat u het liefst een pinautomaat wilt huren van een betrouwbare partij. Dit is mogelijk bij meerdere pinautomaat verhuur bedrijven. Dit bedrijf is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het selecteren, implementeren en onderhouden van pinautomaten. Wilt u een pinautomaat huren, dan kunt u bij ons terecht voor zowel een vaste pinautomaat als een mobiele variant.

Vast of mobiel: altijd een passende pinautomaat huren

Kiest u voor deze partij, dan staan veiligheid, slimheid en gemak centraal. Voor elke situatie waarin het nodig is een pinautomaat te huren, biedt het uitkomst. Voor onder andere apotheken, hotels, restaurants, winkels en zorginstellingen is er een vaste betaalautomaat. Daarnaast treft u een mobiele pinautomaat, die geschikt is voor onder andere bezorgdiensten, beurzen, taxi’s, terrassen en de ambulante handel.

Lubee

Voordelen van een pinautomaat huren

Het huren van een pinautomaat kent vele voordelen. Zo betaalt u één vaste prijs, die inclusief alle benodigde service en onderhoud is. De pinautomaten zijn bovendien snel in gebruik. U heeft toegang tot een persoonlijk account, alwaar u de prestaties van de gehuurde pinautomaat kunt bekijken. Ook kunt u in dit persoonlijk account indien gewenst de instellingen van de pinautomaat wijzigen. Daarnaast is elke pinautomaat al geschikt voor contactloos betalen, de betaalmogelijkheid van de toekomst.

 

 

Voor meer info bezoek deze link : http://www.punt.info/mobiele-pinapparaat-huren-met-een-snelle-service/