Relatiebureau

      Reacties uitgeschakeld voor Relatiebureau

Relatiebureau

Ik ben nogal een verlegen jongeman. Veel uitgaan heb ik nooit gedaan en ik vind dansen ook niet zo leuk. Het hele principe van uitgaan is toch om te scoren en dat idee alleen al vind ik walgelijk. Natuurlijk ga ik weleens wat drinken met vrienden of eventjes poolen. Toch vind ik het fijner om thuis met vrienden een leuke avond te hebben. Maar ja, met de liefde schiet het niet echt op. In mijn tienerjaren heb ik wel wat vriendinnetjes gehad maar ik merk dat ik het lastig vind om zo maar een leuk meisje aan te spreken. Op mijn werk zijn ook niet echt geschikte types, maar misschien ben ik wel te kieskeurig. Mijn vrienden vinden het maar niets dat ik al zo lang single ben en daarom hebben ze me opgegeven bij een relatiebureau. In het begin vond ik dat niet zo fijn, maar je zult zien dat dit relatiebureau wonderen heeft gedaan voor mij. Gelukkig hebben ze niet een of ander klungelig profiel aangemaakt maar hebben ze echt wel rekening gehouden met mijn gevoelens. Het relatiebureau was in het begin ook wel verbaasd dat ik er zelf niets vanaf wist totdat ik door hen gemaild werd. Mijn vrienden hebben het me toen keurig verteld en ik heb besloten om met dit relatiebureau in zee te gaan. Ze deden hier helemaal niet moeilijk over maar wuifden het voorval weg om zich te richten op de zoektocht naar een geschikte match. Dit relatiebureau is een stuk serieuzer dan de bekendere online datingssites. Het gaat hierbij om mannen en vrouwen van boven de dertig jaar die op zoek zijn naar een echte relatie. Een partner voor misschien wel het leven. Er staat op de site dat je ondernemend en zelfverzekerd moet zijn, maar ook als je wat verlegen en terughoudender bent zoals ikzelf, dan is dit relatiebureau echt een uitkomst zoals je zo meteen zult lezen.

Dankzij relatiebureau Puur ben ik niet meer single

Zoals ik daarnet al verhaalde, is de doelgroep een stuk selectiever. De kans op een match wordt daardoor juist groter in plaats van kleiner omdat het allen om dezelfde soort mensen gaat die in hetzelfde schuitje zitten. Dankzij het specialisme van relatiebureau Puur, zoals ze heten, gebeurd het allemaal op een nette en betrouwbare manier. De privacy van jou gegevens worden dan ook gewaarborgd. Dat staat bij dit relatiebureau als een paal boven water. Ze zijn discreet en waarborgen je privacy. Ze doen dan ook verder helemaal niets met je gegevens en verstrekken dit absoluut niet aan derden. Behalve aan je potentiële match maar dat is pas als jij daar achterstaat. De gegevens worden veilig binnen hun spreekwoordelijke muren bewaard volgens de regels en code van het CBP. Dat is het college bescherming persoonsgegevens, dus je weet zeker dat dit relatiebureau zijn uiterste best doet om de privacy zo goed mogelijk te garanderen. Toen mijn vrienden me hadden opgegeven werd ik in contact gebracht met dit relatiebureau. Voordat ze ook maar iets op hun site plaatsen wilden ze me graag persoonlijk ontmoeten omdat ze graag een zo duidelijk mogelijke karakterschets van jou als persoon willen hebben. Ze hebben maar liefst vijf contactpunten verdeeld in Nederland. Dit zijn:

  • Regio Noord-Brabant / Limburg / Gelderland
  • Regio Amsterdam / Alkmaar / ‘t Gooi
  • Regio Den Haag / Rotterdam / Utrecht
  • Regio Groningen / Friesland / Drenthe
  • Regio Tilburg / Den Bosch / Eindhoven

Dus waar je ook vandaan komt, er is altijd een relatiebureau in de buurt waar je het intakegesprek kunt doen. Daar worden alle voorkeuren en wensen op papier gezet met daarnaast een duidelijk overzicht van je hobby’s, gewoontes en passies. Op basis van deze informatie gaat het relatiebureau aan de slag om een geschikte partner te zoeken.

Ware liefde

En zo is er voor mij uiteindelijk ook een geschikt persoon gevonden met wie ik in contact ben getreden. Dit relatiebureau zet geen data en gegevens op hun site zoals je wel vaker ziet bij standaard datingssites. Zij matchen liever persoonlijk en dan krijg je het telefoonnummer of mailadres en dan kan je elkaar mailen of appen. Zo heb ik mijn huidige vriendin ontmoet. Gelukkig woonde zij ook in de omgeving dus na een weekje of twee via de smartphones gegevens te hebben uitgewisseld en ook foto’s, hebben we in een restaurant afgesproken en dat klikte eigenlijk meteen. Ondanks de goede gesprekken is het altijd maar afwachten hoe iemand in het echt is. Iemand kan zich namelijk heel anders voordoen dan dat diegene in feite is, dat weet ik helaas maar al te goed uit eigen ervaring. Gelukkig bleek al snel dat de match erg goed was. Eigenlijk had ik het wel kunnen verwachten, want ook zij heeft ooit dat intakegesprek gedaan en zo zijn de mannen en vrouwen die werkzaam zijn bij relatiebureau Puur vast bij deze match uitgekomen. Toch blijft een eerste date altijd spannend maar het ging erg goed en al gauw volgden er meerdere dates. Tot het moment dat we daadwerkelijk tegen de buitenwereld konden toegeven dat we echt een relatie hebben. We hebben zelfs al plannen om samen te gaan wonen. Zo kan het in eens heel snel lopen. We zijn dan ook smoorverliefd dus ik denk dat we een mooie tijd tegemoet zullen gaan. En dat allemaal dankzij de voortreffelijke service en bemiddeling van dit relatiebureau. Zit je net als ik in hetzelfde schuitje? Neem dan snel contact op!

Voor meer info bezoek deze link : http://puur-relatiebemiddeling.nl/relatiebureau/