Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Kinderkamer

Kinderkamer

Ik heb geen kinderen en dus ook geen kinderkamer. Maar mijn neef heeft maar liefst drie kleine koters, drie jongens. Alle drie hebben ze een schitterende kinderkamer, daar zien zijn vrouw en hij wel op toe. Vooral zijn vrouw vindt het iedere keer weer een feest om een kinderkamer opnieuw in te richten. Laatst vertelde ze me op de verjaardag van een van hun zoons, wiens naam ik tot mijn grote schande vergeten ben, dat ze speciaal voor zijn verjaardag de kamer helemaal had heringericht met Spongebob spullen. Hij is nogal een fan van die grappige gele spons en ik kan hem daar geen ongelijk in geven. De visite heeft die dag nog een kleine guided tour gekregen langs de kinderkamers. Het zag er werkelijk prachtig uit en ik grapte nog dat ik nu ook wel kinderen zou willen krijgen! Daar werd smakelijk om gelachen. De andere jongens hadden een kamer in de stijl van respectievelijk Finding Nemo en The Hobbit. Ik vroeg mijn neef waar hij al die mooie spullen voor de kinderkamer toch vandaan haalde. Hij begon toen meteen enthousiast te oreren over de website www.MaakMijnKindBlij.nl. Daar schijn je echt van alles te vinden voor het interieur van de kinderkamer. Behalve Spongebob en Finding Nemo hebben ze nog veel meer thema’s. Elke kindervriend of elke superheld die een kind als idool kan hebben is in hun assortiment te vinden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Thomas de Trein
 • Dora the Explorer
 • Hello Kitty
 • Batman
 • Bob de Bouwer
 • Winnie de Pooh
 • Spiderman
 • Cars
 • Ninja Turtles
 • Brandweerman Sam

Voor elk kind heeft MaakMijnKindBlij wel iets! Ik wou dat ik vroeger zo’n kinderkamer had gehad. Van het ene op het andere moment werd ik overvallen door een nostalgisch terugverlangen naar mijn jeugd, maar dan met weglating van mijn wat aftandse kamertje, dat ik in gedachten had vervangen door net zo’n Spongebob kamer als mijn kleine neefje nu heeft. De vrouw van mijn neef moest me met een ferme klap op mijn schouder terughalen uit de dromenland.

Vind altijd wat je zoekt voor een leuke kinderkamer

Na deze korte melancholische onderbreking vertelde mijn neef onvermoeid verder over MaakMijnKindBlij. Ze verkopen er echt alles voor een leuke kinderkamer, waaronder:

 • behang
 • gordijnen
 • beddengoed
 • posters
 • muurstickers
 • lampen
 • stoelen
 • knuffels

Maar ze hebben ook leuke schoolspullen:

 • schooltassen
 • sporttassen
 • zwemtassen
 • lunchtrommels
 • drinkbekers
 • bidons
 • schoolsets
 • etuis

Mijn middelste neefje is nu helemaal verSpongbobt: niet alleen zijn kinderkamer is helemaal volgestouwd met Spongebob spullen, ook zijn complete schooloutfit is uitgerust met Spongebob accessoires. Voordat hij naar school gaat schijnt hij ook altijd te roepen: “Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor!” Ja, met behulp van de leuke artikelen van MaakMijnKindBlij tover je de kinderkamer om tot een waar paradijs voor je kinderen. Zo houd je je kind tevreden en blij en zorg je er bovendien voor dat hij of zij lekker kan slapen. Want in zo’n mooie kinderkamer hoef je natuurlijk nooit meer bang te zijn! De monsters onder je bed zijn hoogstens die harige lieverds van Monsters & Co! Maar je hoeft natuurlijk niet per se voor de inrichting van de kinderkamer van je eigen kind naar de website van MaakMijnKindBlij. Je kunt er ook uitstekend terecht voor cadeautjes voor andere kinderen. De kinderen uit de klas van je eigen kind bijvoorbeeld. Die willen natuurlijk ook een leuke kinderkamer hebben met allerlei leuke spulletjes! Want dat is toch altijd weer een beetje een gedoe: een cadeautje uitzoeken. Het is best fijn dat je dat tegenwoordig vanuit je luie bureaustoel kunt doen en dat je niet meer per se de straat op hoeft. En op deze website vind je zeker altijd wat leuks! Je hoeft niet minutenlang heen en weer te draven door de dichtstbijzijnde speelgoedwinkel!

De service van MaakMijnKindBlij

Daar komt nog bij dat je van MaakMijnKindBlij een uitstekende service kunt verwachten. Het is voor hen net zo belangrijk dat je kind een leuke kinderkamer heeft als voor jou! Wat mij betreft – en wat mijn neef betreft – is het grootste voordeel van deze website dat ze zo’n waanzinnig groot assortiment hebben. Je vindt voor elk kind wel iets dat hem of haar aanspreekt, omdat ze ook zoveel verschillende soorten tekenfilmfiguren en superhelden in de aanbieding hebben, zowel voor jongens als voor meisjes. Een waar kinderkamer paradijs dus! Het mooie is dat ze alle artikelen die je op de website tegenkomt ook in voorraad hebben. Je hoeft dus nooit vervelend lang te wachten voordat je bestelling in huis is. Sterker nog, de verzendtijd bedraagt slechts twee werkdagen! Dus zelfs als je je pas laat weer herinnert dat dat en dat vriendje van je zoon binnenkort jarig is, ben je naar alle waarschijnlijkheid nog op tijd met bestellen! En dat is belangrijk natuurlijk, want het is heel zielig als een kindje geen cadeautje krijgt! Bovendien is MaakMijnKindBlij een webshop die je kunt vertrouwen. Het is in het bezit van Webshop Keurmerk voor veilig en betrouwbaar internetshoppen en je kunt er betalen met betrouwbare betaalmiddelen als iDeal en PayPal. Zij die je voorgingen en hun kinderkamer met spullen van MaakMijnKindBlij hebben opgefleurd, zijn dan ook meer dan tevreden over de perfecte service! Dus waar wacht je nog op! Opleuken die kinderkamer! Jij blij, kind blij, iedereen blij!

Voor meer info bezoek deze link : http://www.maakmijnkindblij.nl/kinderkamer