Tuinkamers van Ter Huurne BV

      Reacties uitgeschakeld voor Tuinkamers van Ter Huurne BV

Ter Huurne BV; altijd OK!

Ik zou u graag wat willen vertellen over mijn ervaringen met www.terHuurneBV.nl. Deze geschiedenis begon, als ik het mij goed herinner, ongeveer drie maanden geleden. Ik besloot toen dat ik mijn auto niet langer meer zomaar op de oprit wilde hebben staan maar dat het beter voor alles was wanneer ik mijn bolide onder een afdakje kon stallen. Ik heb daarom even in het aanbod van ter Huurne BV gekeken omdat ik graag wilde weten of ter Huurne BV het bedrijf was waaraan ik mijn vraag voor zou kunnen leggen. Dit bleek inderdaad het geval te zijn, daar was ik dan ook erg blij om. Ter Huurne BV is al sinds jaar en dag de onbetwiste specialist als het gaat om allerlei soorten overkappingen en alles wat daar maar bij komt kijken. Ook voor mij had ter Huurne BV precies waar ik naar op zoek was. U moet weten dat ik een groot liefhebber ben van auto’s, dat zit er al van jongs af aan in en ik denk niet dat dit er ook ooit weer uit gaat. Nu heb ik enkele jaren geleden een prachtige oude Porsche op de kop weten te tikken en die heb ik geheel zelf gereviseerd. Dit was een behoorlijk karwei, dat kunt u gerust van mij aannemen. Eerst moest ik het hele apparaat uitelkaar schroeven, onderdelen allemaal repareren en opnieuw bespuiten maar uiteindelijk leverde dit mij een heel mooie wagen op. Nu is het echter zo dat ik geen schuur of garage heb waar mijn auto’s kunnen staan en daarom heb ik bij ter Huurne BV geïnformeerd of zij wellicht een kwalitatieve overkapping zouden kunnen maken voor mij, ik heb tenslotte wel een oprit waar mijn wagen met gemak geparkeerd kan worden. Ik was dan ook erg blij met alle mogelijkheden die dit bedrijf mij liet zien.

Ter Huurne BV: daar is de klant koning!

Ik heb in mijn leven al heel vaak met bedrijven te maken gehad en soms was ik werkelijk verbaasd over de wijze waarop ik als klant behandeld werd. Bij ter Huurne BV was dit in zijn geheel niet het geval. Zelden ben ik zo goed te woord gestaan door een bedrijf als dat dit bij ter Huurne BV het geval was. Dit is waar je als klant zo naar verlangt en hoe heerlijk is het dan dat een bedrijf je alles geeft wat je je maar kan wensen? Bij ter Huurne BV weten ze wat goede service is, dat had ik meteen in de gaten toen ik daar de voordeur binnenstapte. Hier is de klant koning, een leus die door vele bedrijven gehanteerd wordt maar die maar zelden ook echt waar wordt gemaakt. Bij ter Huurne BV verkopen ze geen gebakken lucht maar enkel hoogwaardige producten en leveren ze uitmuntende service. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken over de vraag of ik met ter Huurne BV in zee wilde gaan; voor mij was het onmiddellijk duidelijk dat ik hier met een zeer goed bedrijf te maken had! Ik kan zonder overdrijven stellen dat ik de kwaliteit waardoor het bedrijf gekenmerkt wordt naar voren komt in het kleinste detail. Je merkt gewoon aan de verkopers dat ze hart hebben voor de zaak en dat ze dondersgoed weten waar ze het over hebben, hier wordt je werkelijk goed geïnformeerd voordat je overgaat tot een investering. Het gaat dit bedrijf niet enkel en alleen om het behalen van een zo groot mogelijke omzet, nee, het gaat er hierom dat klanten met een stralend gezicht weer huiswaarts keren. Bij mij zijn ze hier cum laude in geslaagd!

Uitermate tevreden

Als we alles eens even op een rijtje zetten aangaande mijn ervaringen met ter Huurne BV dan kan ik niet anders stellen dan dat ik uitermate tevreden ben over ter Huurne BV. Ik heb met veel plezier zaken gedaan met dit bedrijf en kan daarom ook iedereen aanraden om ook eens contact op te nemen met deze firma. Ter Huurne BV behandelt zijn klanten als koningen en daar profiteert u volop van. Zo had ik binnen een heel korte tijd al een prachtige overkapping staan op mijn oprit en kon ik er zeker van zijn dat mij bolide niet aangetast zou worden door regen, sneeuw of wat er dan in Nederland ook maar uit de hemel kan komen vallen. Het is omdat mijn auto niet kan spreken maar anders zou je hem waarschijnlijk horen zingen van blijdschap, staande onder de mooie kap die ter Huurne BV daar geplaatst heeft. Het fijne is dat alles in het gehele proces zo goed verlopen is, er is werkelijk niets op of aan te merken op de service die ter Huurne BV mij geleverd heeft. Ik zal voor u mijn verhaal in een kort en bondig overzichtje puntsgewijs samenvatten zodat u in een blik ziet waar ik het nou eigenlijk over heb:

  • ter Huurne BV is een bedrijf dat zijn klanten enkel het beste gunt, dat merk je zodra je daar de winkel binnenstapt
  • ik heb maar heel kort hoeven wachten voordat deze firma mijn overkapping plaatsen kwam
  • ik was nog het meest te spreken over de prijzen die dit bedrijf hanteerde, ik hield nog een aanzienlijk deel van mijn budget over waarmee ik mijn tuin nog meer kon verfraaien

We kunnen dus wel stellen dat ik enorm tevreden ben over dit bedrijf en dat ik blij ben.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.terhuurnebv.nl/tuinkamers