Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Niveau verschillen geen probleem met traplift

Traplift

Met een traplift van Triwa Trapliften kunt u blijven genieten van uw geliefde woonhuis. U hoeft niet te zoeken naar een bungalow, serviceflat of appartement omdat u uw trap niet langer op kunt. Wij assembleren voor u de juiste traplift zodat u zich op elk tijdstip en zo dikwijls als u wenst naar een andere verdieping kunt begeven. Triwa Trapliften heeft regelmatig attractieve aanbiedingen. Het kan zeer voordelig zijn om hiervan te profiteren en voor een fors lagere prijs uw traplift te verkrijgen. U kunt ook kosten besparen door een tweedehands traplift te selecteren. Voor het recente assortiment aan tweedehands trapliften kunt u het beste per telefoon contact opnemen met ons. Misschien ziet u de traplift als een onooglijk voorwerp dat de esthetiek van uw huis aantast? Kijkt u in dat geval eens naar de diverse mogelijkheden die Triwa Trapliften geeft om de vormgeving van een traplift aan te passen aan uw voorkeuren. We kunnen een traplift ontwikkelen die in uw huis past en de vormgeving zo weinig als mogelijk verstoort.

Triwa Trapliften heeft geregeld scherpe acties. Het kan zeer lucratief zijn om hiervan te profiteren en voor een veel lagere prijs uw traplift te verkrijgen. U kunt ook geld uitsparen door een gebruikte traplift te selecteren. Voor het actuele aanbod van gebruikte trapliften kunt u het allerbeste per telefoon contact opnemen met ons.

Mocht u opzien tegen de prijs van een traplift, realiseert u zich dan dat deze kosten aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Een traplift is een zogenaamd ‘mobiliteitshulpmiddel’. De Fiscus erkent de prijs voor deze middelen als aftrekpost. Afhankelijk van uw inkomen kan de belastingaftrek u een voordeel van tientallen procenten opleveren!

Triwa Trapliften heeft dikwijls gunstige acties. Het kan bijzonder voordelig zijn om daarvan te profiteren en voor een flink wat lagere prijs uw traplift te verkrijgen. U kunt ook geld uitsparen door een tweedehands traplift te kiezen. Voor het actuele aanbod van tweedehands trapliften kunt u het allerbeste telefonisch contact opnemen met ons.

Niveau verschillen geen probleem met traplift

De TR 70, 75 en 80 zijn trapliften voor trappen met bochten. De TR 80 is van deze trapliften de eenvoudigste die vlug aangeleverd kan worden. De deskundigen van Triwa Trapliften assisteren u met genoegen bij de keus van een Triwa traplift voor een gebogen trap. Vanzelfsprekend komt de deskundige zonder enige verplichting bij u thuis! De TR 70, 75 en 80 zijn trapliften voor trappen met bochten. De TR 80 is van deze trapliften de eenvoudigste die snel aangeleverd kan worden. De experts van Triwa Trapliften helpen u met plezier bij de keuze van een Triwa traplift voor een gebogen trap. Uiteraard komt de adviseur zonder enige verplichting bij u thuis!

In ons assortiment vindt u de TR 55, een fantastische traplift die technologie en ergonomie voortreffelijk combineert. De TR 55 TREND is een luxe variant die bijvoorbeeld een bijzonder inklapmechanisme biedt. De top van onze trapliften is de veelzijdige TR 60. Laat u door de specialisten van Triwa Trapliften adviseren over een passende keuze!

Wanneer u wilt weten hoe een Triwa traplift er uitziet, kijk dan eens op onze website. Wij tonen er een ruime hoeveelheid afbeeldingen van verschillende uitvoeringen. Uiteraard kunt u vele trapliften ook in onze toonzaal in Heerenveen aanschouwen. Belt u even om een afspraak te maken, we zorgen dan dat wij beschikbaar zijn om toelichting te geven.

De traplift TR 10 kent een luxe variant, de TR 10 plus. Deze is leverbaar in verschillende kleuren en kan eventueel voorzien worden van elektrische besturing. Ons model TR 20 heeft een verborgen tandrail en is geschikt voor zeer smalle trappen. Neem contact met ons op voor advies over het juiste model in uw situatie. Het aanbod van Triwa Trapliften is zeer compleet. Wij hebben trapliften voor rechte en gebogen trappen, trapliften voor binnenshuis en buitenshuis, een traplift waar u op kunt staan of een waar u op kunt zitten en natuurlijk vindt u ook de traplift voor rolstoelen in ons assortiment.

Wij zijn de expert in traplift oplossingen

U wilt vast het liefste zo lang als mogelijk uw zelfstandigheid waarborgen. Het is fijn dat er hulp gevonden kan worden als dat nodig is, maar u stelt dit bij voorkeur nog even uit. De Triwa traplift lost een probleem voor u op: hij brengt u vlot en moeiteloos van de ene etage naar de andere.

Op de begane grond van uw woonhuis kunt u zich handig bewegen terwijl u zich vasthoudt aan het meubilair. Lukt dat niet langer, dan zijn hulpmiddelen zoals de stok en de rollator bruikbaar. De trap is de eerste belemmering die echt onneembaar lijkt te zijn. Een traplift van Triwa Trapliften is de oplossing!

Velen denken dat de installatie van een traplift hak- en breekwerk vergt. Dat is weliswaar vrijwel nooit het geval. Onze technische mensen kunnen de traplift binnen een paar uur aanbrengen. Twijfelt u eraan of een traplift in uw omstandigheid een optie is? Onze adviseurs komen met plezier bij u langs om de omstandigheden in te schatten en u raad te geven.

Op de begane grond van uw woning kunt u zich handig bewegen terwijl u zich vasthoudt aan het meubilair. Lukt dat niet langer, dan zijn hulpmiddelen zoals de stok en de rollator bruikbaar. De trap is de eerste hindernis die echt onneembaar lijkt te zijn. Een traplift van Triwa Trapliften is de oplossing!

Voor meer info bezoek deze link : http://www.triwatrapliften.nl/