Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Graszoden zonder netten

Graszoden van topkwaliteit

 

Op www.boelensgraszoden.nl kunt u op ieder moment van het jaar, zelfs in de winter, de beste graszoden kopen. Uiteraard zal het gras niet zo’n diepe groene kleur hebben wanneer u het in de winter bestelt, maar als u het goed onderhoudt trekt de kleur vanzelf bij en heeft u in de zomer een prachtig groen gazon. De kwaliteit van onze graszoden is zo goed, omdat we drie verschillende soorten gras gebruiken. Deze gulden combinatie levert een resultaat op dat stevig en dicht is en er tegelijkertijd zeer goed uitziet. Tevens is deze samenstelling geschikt voor zowel sier- als speelgazon. Bij Graszodenkopen.nl kunt u graszoden van uitstekende kwaliteit kopen. U kunt bij ons zeer eenvoudig zoden per vierkante meter bestellen en die thuis bezorgd krijgen. Wanneer u voor 11 uur besteld, zelfs al de volgende dag! Indien u geen transportkosten wilt betalen, kunt u uw bestelling ook bij ons komen halen in Borger in Drenthe. Het precieze adres vindt u op onze website onder het kopje “Contact”. Bent u op zoek naar graszoden? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want u bent bij Graszodenkopen.nl aan het goede adres. Daar verkoopt men namelijk de beste graszoden. Natuurlijk is het mogelijk om zelf gras te zaaien en het aldus te laten groeien. Dat levert echter vaak niet het gewenste resultaat op. Gras is namelijk over het algemeen erg kwetsbaar. Er hoeft maar een vogeltje in uw tuin te komen, en u bent al de pisang. Het lot van uw in potentie mooie grasmat is dan snel bezegeld. Als het dan ook nog een hard gaat regenen wordt het helemaal niets meer.

 

Graszoden zonder netten

 

Al onze graszoden worden geproduceerd zonder het gebruik van netten. Gras dat zonder netten gekweekt wordt, is in de regel van beduidend hogere kwaliteit dan gras dat mét netten wordt gekweekt. Zonder het gebruik van netten kan het gras op natuurlijke wijze groeien en heeft het voldoende tijd om te groeien en stevig te worden. Naast het feit dat het gras van betere kwaliteit is, wordt het over het algemeen als prettig ondervonden als er geen netten onder de graszoden liggen om veiligheidsredenen: kinderen of huisdieren kunnen er niet in blijven haken en zo het gras of zichzelf beschadigen. Wij krijgen vaak de vraag of we de graszoden ook leggen voor onze klanten. Deze dienst bieden wij niet aan. Veel van onze klanten hebben nog nooit eerder zoden gelegd en zijn om die reden huiverig om het zelf te doen, maar het leggen van uw graszoden is veel simpeler dan u wellicht denkt. Het meeste werk zit in het klaarmaken van de tuin voor de nieuwe zoden. De bovenste 10 cm van de grond dient omgespit worden en met bemeste tuinaarde of compost gemengd worden. Vervolgens dient de grond egaal, vast en vlak te zijn. Daarna hoeft u enkel de graszoden te leggen. Let er hierbij wel op dat de rollen strak naast elkaar komen te liggen. Dan is het zaak om het gras één keer zo nat te maken dat het doorweekt is en het de eerste maand na het leggen iets vaker water te geven. Et voilà! U heeft uw eigen graszoden gelegd! Misschien denkt u nu dat het dan waarschijnlijk wel heel duur zal zijn om graszoden aan te schaffen. Dat is echter bepaald niet het geval. Bij Graszodenkopen.nl kunt u namelijk heel voordelige graszoden bestellen. De prijs is er echt goed. Zeker als u bedenkt dat u uw tuin in een handomdraai voorziet van een schitterend gazon. Bovendien is kunt u het het beste zien als een investering voor de lange termijn. U betaalt nu een niet al te hoog bedrag voor een mooie grasmat, en daar heeft u nog jaren plezier van.

 

Graszoden snel en gemakkelijk thuis ontvangen

 

Het grootste voordeel van het bestellen van graszoden bij Graszodenkopen.nl is misschien nog wel het feit dat u binnen twee dagen een gazon in de tuin kunt hebben liggen. Als u bij ons op een werkdag voor 11:00 bestelt, kunt u uw bestelling de volgende werk dag al in huis hebben als u deze door ons laat bezorgen. Ophalen kan uiteraard ook in Borger in Drenthe. U kunt simpelweg op onze website invullen hoeveel vierkante meter u wilt bestellen. U kunt eenvoudig de prijs van uw bestelling inclusief verzendkosten berekenen. Na het invullen van uw gegevens, sturen wij uw bestelling direct op. Wanneer uw gazonnetje eenmaal ligt, is het zaak om het goed bij te houden om de hoge kwaliteit van het gras te behouden. Er zijn drie zaken waar u goed op moet letten. Ten eerste is het belangrijk dat het gras voldoende voeding krijgt. Ten tweede dient het gras bijtijds gemaaid en gesproeid te worden. Ten slotte moet het onkruid regelmatig gewied worden. Op die manier kunt u jaren plezier beleven van uw nieuwe gazonnetje! Het kan een heel gedonder zijn om meters aan graszoden zelf te vervoeren. Misschien heeft u zelfs in het geheel geen rijbewijs. Gelukkig heeft men daar bij genoemd bedrijf een oplossing voor. Men laat de zoden namelijk door het gehele land bezorgen. Of u nu in Zeeland of in Groningen woont, u kunt altijd bij deze firma uw graszoden laten bezorgen. Wanneer u contant wilt betalen bij de levering moet u natuurlijk wel thuis zijn wanneer uw bestelling arriveert. Voorziet u dat dat niet lukt, dan kunt u het beste via iDeal betalen. Dan hoeft u niet thuis te zijn.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.boelensgraszoden.nl/