Solo Start
Image default
Dienstverlening

Een MCSA training verrijkt je

MCSA training

Het is nog niet zo lang geleden dat ik afstudeerde in de richting informatica en dat ik graag aan de slag wilde bij een bedrijf waar ik zou komen te werken op het gebied van netwerkbeheer en overige zaken die met computers te maken hebben. In allerlei vacatures die ik vond stond vermeld dat je een MCSA training moest hebben gevolgd. Ik leefde in de veronderstelling dat je met een opleiding deze in principe wel over kon slaan maar je moest toch echt een MCSA training volgen zo werd mij al snel duidelijk. Het blijkt namelijk dat deze MCSA training heel andere aspecten behandeld dan dat dat tijdens je studie het geval is. Je kunt dus wel zeggen dat de MCSA training gaten opvult die tijdens je studie onopgemerkt zijn gebleven. Wat dat betreft is een MCSA training dus enorm waardevol omdat een MCSA training je precies datgene leert wat je nog niet kon. In mijn geval waren dat niet zo heel erg veel dingen maar in het geval van anderen kan dat natuurlijk altijd wel het geval zijn. Gelukkig dus dat deze cursus bestaat en dat je deze voor niet al te veel geld kunt volgen. Ik heb mij eerst even op het internet georiënteerd en daarna heb ik de beslissing gemaakt om mij in te gaan schrijven. Daar heb ik nog geen dag spijt van gehad, dat kan ik u nu alvast vertellen. Ik kan zelfs zeggen dat ik de afgelopen maanden meer heb geleerd dan tijdens mijn gehele studie. Het is dan ook daarom dat ik mij graag positief wil uitspreken over dit bedrijf en het is dan ook daarom dat ik deze recensie schrijf. Op die manier wil ik u in de gelegenheid stellen om mijn verhaal te horen. Misschien denkt u er ook aan om deze cursus te gaan volgen en dan hoop ik van harte dat mijn verhaal u over de streep weet te trekken.

Een MCSA training verrijkt je

Ik gaf het in het voorgaande al aan: een MCSA training is een ware must voor iedereen die in de IT wil gaan werken of al reeds werkzaam is. Waarom? Die vraag zal ik voor u gaan beantwoorden op basis van mijn eigen ervaringen. Voordat ik een MCSA training had gevolgd kon ik al behoorlijk goed overweg met computers, ik had ze tenslotte jarenlang bestudeerd. Wat ik daarbij niet specifiek in acht had genomen werd behandeld tijdens de MCSA training. Ik heb daar heel erg veel geleerd over Microsoft en alles wat daar bij komt kijken. Werkelijk geen onderdeel wordt tijdens de MCSA training overgeslagen en daardoor leer je dus ook in een heel korte tijd ontzettend veel nieuwe dingen. Bovendien werd de MCSA training op een heel boeiende manier gegeven waardoor ik continue geboeid zat te luisteren en alle informatie als een spons in mij opnam. Daarbij heb ik ook heel erg veel gehad aan het contact met medecursisten. Ik vind het altijd fijn om in groepen te werken en die kans werd hier volop geboden. Daarbij was ook de koffie gratis, zolang je maar een MCSA training volgde dan mocht je zoveel koffie drinken als dat je maar lief was. Het zal u niet verbazen dat ik dus heel wat gedronken heb. De cursus vond wekelijks plaats en daarom toog ik iedere week weer met veel plezier richting het gebouw waar deze gebeurtenis plaats zou gaan vinden. Ik moet zeggen dat ik vanaf het eerste begin met veel goede moed aan dit avontuur ben begonnen en als ik erop terugkijk dan kan ik geheel beamen dat dit geheel terecht was. Ik heb ontzettend veel geleerd de afgelopen maanden.

Schrijf u ook in!

Als u nou ook twijfelt aan het feit of een MCSA training wellicht ook iets voor u is, dan help ik u graag de streep over. Zoals ik al reeds aangaf is het mij ontzettend goed bevallen om een MCSA training te volgen. Niet alleen heb ik nu meer vakkennis, ik heb mij ook onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Het hebben gevolgd van een MCSA training is namelijk een mooie binnenkomer wanneer je gaat solliciteren, dat heb ik inmiddels al wel gemerkt. Nadat ik mijn MCSA training had afgerond ben ik al redelijk snel gaan solliciteren en na het eerste gesprek werd ik meteen uitgenodigd voor een tweede omdat ze het zo positief vonden dat ik een MCSA training had gevolgd. Dit verbaasde mij ontzettend! Niet dat ik een baan aangeboden kreeg maar meer dat ik zo naïef was geweest om te denken dat ik het zonder MCSA training ook wel zou gaan redden. Dit zou misschien wel kunnen maar je vergroot je kansen op een baan aanzienlijk wanneer je deze cursus gevolgd heb. Kortgezegd kan ik mijn betoog in een aantal punten samenvatten:

  • ik heb heel erg veel baat gehad bij dit trainingsprogramma
  • ik heb mijn kansen op een (vaste) baan aanzienlijk vergroot
  • ik heb nu veel meer kennis dan voorheen, wat ik zelf als een grote plus zie

U merkt het waarschijnlijk al wel; ik ben heel erg enthousiast over dit trainingsprogramma. Ik ben blij dat iemand mij op dit programma attendeerde en daarom wil ik diegene vanaf hier dan ook hartelijk bedanken. Ik heb er inmiddels al heel erg van geprofiteerd en ik kan het iedereen aanraden om zich ook vandaag nog in te schrijven. U plukt er hoogstwaarschijnlijk vandaag al de vruchten van!

Voor meer info bezoek deze link : http://www.decisco.nl/