De waarde van een woning behouden

      Reacties uitgeschakeld voor De waarde van een woning behouden

De glans van uw woning kan met de tijd door verschillende oorzaken verloren gaan. Het is echter vrij gemakkelijk om de woning er weer stralend uit te laten zien. In dit artikel vindt u terug hoe werkzaamheden aan het huis zoals gevelrenovatie en dakwerken de staat van uw woning kunnen redden.

Gevelrenovatie aanbrengen

Gevelrenovatie is de naam voor een tal van werken die uitgevoerd kunnen worden ter verbetering van de gevel. Zo zorgt gevelreiniging er voor dat vuil en mossen van uw woning worden verwijderd. Door het reinigen van de gevel wordt al het vuil verwijderd en ziet de woning er weer als nieuw uit. Een andere werkzaamheid die gevelrenovatie bedrijven uitvoeren is het herstellen van voegwerk. Door wind en zure regen kan het gebeuren dat voegselwerk in de loop van de jaren in verval raakt. Het is voor gevelrenovatie bedrijven een simpele klus om uw voegwerk geheel te vernieuwen. Om een gerenoveerde gevel te beschermen is het verstandig om de gevel te laten impregneren zodat vuil en zure regen geen probleem meer vormen voor uw gevel. De prijs voor gevelrenovatie is helemaal niet hoog wanneer we kijken naar het resultaat dat het met zich mee brengt. Het herstellen van voegwerk kost ongeveer 30 euro per vierkante meter. Het impregneren van de gevel kost tussen de 300 en 400 euro. Wanneer uw gevel volledig gerenoveerd is zult u zien dat de woning er weer bijna als nieuw uitziet.

Dakwerken laten uitvoeren

Het is zeer aan te raden om elke 10 jaar een dakwerken uit te voeren om de staat van uw dak te beschermen. Een ervaren dakwerker kan de staat van uw dak controleren en kan kapotte dakgoten, dakpannen en afvoeren repareren. Door om de zoveel jaar werken aan het dak uit te laten voeren blijft de waarde van de woning voor een groot deel beschermd. De prijs van dakwerken is afhankelijk van het type dak van de woning. Het uitvoeren van dakwerken op een hellend dak vereist meer arbeid dan het werken op een plat dak. De prijs per vierkante meter zal dan ook hoger zijn voor dakwerken op een hellend dak. Elke type dakwerk heeft zijn eigen prijs. Dit is ook de reden dat wij u adviseren om meerdere offertes naast elkaar te leggen voordat u een keuze maakt.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.aannemers-wijzer.nl/groningen/