baby cadeau

      Reacties uitgeschakeld voor baby cadeau

Wat je een baby cadeau kunt geven

Het is niet voor iedereen makkelijk om te gaan giftshoppen. De één weet precies wat de gelukkige ontvanger wil hebben, de ander tast volkomen in het duister. Een bijzondere en wellicht ook lastige categorie zijn baby’s en hun ouders. Want wat kun je een baby cadeau doen? Kleding is leuk, maar wat als je het nu een maatje te klein koopt? Die kleintjes groeien als kool en zodoende is het lastig om een shirtje in de juiste maat te vinden. En het baby cadeau moet natuurlijk wel kunnen passen, anders heb je er niks aan. Een prentenboek dan? De leukste titels zijn ook de bekendste, misschien hebben de ouders dat boekje zelf al gekocht, of van een ander gekregen. Er zijn zodoende veel (grote en kleine) beren op de weg. Zelfs de ervaren giftshopper kan moeite hebben met het vinden van het ideale baby cadeau. De Hippe Mama Shop biedt hierin een oplossing. Om te beginnen is er een ontzettend groot assortiment. Als je een beetje op de hoogte bent van de kleding en het speelgoed dat ouders en kind al hebben, kun je altijd wel iets unieks vinden dat je de baby cadeau kunt doen. Maar dat is uiteraard niet altijd het geval. In zo’n situatie is er een makkelijke uitweg met de cadeaubon. Dan kunnen papa en mama zelf een keuze maken uit de ruime collectie. Dat is wellicht de meest eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat ze iets krijgen dat ze echt kunnen gebruiken. In ieder geval is een dubbel exemplaar op deze manier uitgesloten. En ze zullen ook niet snel een baby cadeau aanschaffen in een te kleine maat. Laat dat maar aan de moeders zelf over. Je hebt deze cadeaubonnen in allerlei verschillende waarden. Van tien of vijftien tot wel honderd euro. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil.

Geef een baby cadeau wat echt handig is

Maar misschien vind je zo’n giftcard toch iets te onpersoonlijk. Het is allicht leuker om de sokjes die jij zelf hebt uitgezocht de baby cadeau te doen. En als dan blijkt dat iemand anders dezelfde smaak had, kun je jouw presentje altijd nog retour sturen. In dat geval krijg je het aankoopbedrag teruggestort en kun je opnieuw gaan shoppen (je moet het product wel op eigen kosten retourneren). Wellicht deze keer een stuk wijzer over wat het kindje wel en niet heeft ontvangen van anderen. Uiteindelijk zijn er genoeg opties, zoals jonge vaders en moeders zullen beamen. Er is van alles dat je een baby cadeau kunt geven waar het kind echt iets aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan het onderstaande.

  • Kleding. Ze groeien erg hard, dus hebben ze al snel weer nieuwe kleertjes nodig. Let wel goed op de maat (win vooraf informatie in bij mama).
  • Speelgoed. Altijd leuk voor de ontwikkeling van de kleine. En wellicht is jouw baby cadeau over een tijdje het favoriete speeltje, dat zou toch erg leuk zijn.
  • Teddyberen. Een zachte knuffel als speelkameraadje, net als speelgoed een leuk presentje.
  • Boekjes. Een leuk prentenboek met veel kleuren. Ideaal als je vaak op bezoek komt of gaat oppassen, dan kun je er zelf ook een paar keer uit voorlezen.
  • Artikelen voor in de babykamer. Te denken valt aan fotolijstjes, een mobiel of een muziekdoosje. Er zijn vooral veel producten van Nijntje die leuk zijn een baby cadeau te doen.

Als je zeker wil zijn dat het geschenk in de smaak valt, kun je natuurlijk vooraf informatie inwinnen. Maar een verrassing is ook erg leuk. Kijk daarom vooral ook even in het assortiment, wellicht krijg je daar genoeg inspiratie om een keuze te maken. En je weet het, als het toch niet goed zit kun je het baby cadeau altijd nog retourneren. Dat is geen enkel probleem.

Topservice en de beste kwaliteit

Is de kleding die je een baby cadeau hebt gedaan toch niet in de goede maat? In dat geval kun je deze omruilen voor de juiste afmetingen. Net als bij de retourservice maak je alleen kosten doordat je de aankoop terug moet zenden naar de shop. Wanneer het goede maatje op voorraad is, zal deze naar je worden opgestuurd zodra de retourzending is ontvangen. Je betaalt niet nogmaals verzendkosten. Dergelijke service is bij de Hippe Mama Shop heel gewoon. Nog een reden om daar als eerste te kijken, wanneer je iets zoekt om een baby cadeau te doen. Bovendien zijn alle producten van goede kwaliteit. Neem een kijkje in het aanbod en je ziet alleen maar bekende namen. Lief! Lifestyle, Forever friends en Jellycat, maar ook kindervriendjes als Nijntje, Woezel en Pip en Barbapapa zijn van de partij. Van veel van deze merken is de winkel zelfs officieel dealer. Koop je hier een baby cadeau, dan kun je ervan uitgaan dat je iets in handen hebt waar ouders en kind blij mee zullen zijn. Veel hippe moeders shoppen zelf immers ook bij deze website. Sites als deze maken het voor iedereen een stuk makkelijker om geschenken te kopen. Wanneer je een baby cadeau zoekt, kun je er gewoon naartoe surfen. Alleen al om ideeën op te doen is dat een goed idee. Voortaan is het dus niet lastig meer om een geschikt geschenk te vinden voor de allerjongsten. Wanneer je een baby cadeau zoekt, kijk je gewoon op hippemamashop.nl. Ter inspiratie, en eigenlijk ook om het te kopen.

Voor meer info bezoek deze link : http://hippemamashop.nl/hms/kraamcadeaus/baby-cadeau.html