Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Led verlichting aanbiedingen van ledlampenfabriek.nl

Bij Ledlampenfabriek.nl vind u elke maand nieuwe aanbiedingen. Wilt u dus gebruik maken van de onderstaande aanbiedingen? Wees er dan snel bij. Het is nu het ideale moment om over te stappen op led verlichting. Naast de enorme energiebesparing die dit u kan opleveren. Gaat led ook nog eens veel langer mee. Er zijn tegenwoordig veel led lampen op de markt die ook steeds goedkoper worden.

 

De huidige maanaanbiedingen:

Led dimmer:

Ledlampenfabriek.nl heeft een nieuwe OPUS dimmer in het assortiment, tijdelijk tegen een intrductieprijs. Deze multidimmer is geschikt om vrijwel alle soorten led te dimmen. Zowel 12V als 230V lampen.

 

Transformator:

Om uw 12V led lampen aan te sluiten op 230V is het handig om gelijk een speciale led trafo te gebruiken. Hiermee voorkomt u dat de nieuwe led lamp niet werken op uw oude transformator.

 

Inbouwsets

Er zijn ook altijd diverse led inbouwsets in de aanbieding. Deze complete sets bevatten altijd een paar inbouwspots, een trafo, een verdeler en de nodige bekabeling. Extra voordelig dus!

 

GU10 spot

Er is ook nog een prachtige glanzende led GU10 spot in de aanbieding. Deze is 10% goedkoper dan normaal. Met deze 4,5 watt spot kunt u eenvoudig een 50W halogeen spot vervangen.

 

Wacht niet langer en stap nu over op zuiniger led verlichting van Ledlampenfabriek.nl. In onze webshop vind u een ruim assortiment aan led verlichting zoals lampen en led spots. Daarnaast vind u hier ook een ruime keus aan accessoires om uw led lampen aan te sluiten en te dimmen. Bent u benieuwd hoeveel u precies kunt besparen met led? Gebruik dan onze besparingscalculator!

Voor meer info bezoek deze link : http://www.ledlampenfabriek.nl