Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Maak jij al gebruik van een kortingscode voor schoenen

Schoenen, we kunnen al honderden jaren niet meer zonder ze. Niet alleen om jouw voetjes te beschermen, maar ook omdat ze er mooi uitzien. Vrouwen hebben vaak bij elke kledingoutfit een bijpassend paar. Maar ook mannen kunnen er wat van met sneakerverslavingen. Natuurlijk koop jij jouw nieuwe schoenen ook online. Zalando, Omoda en nog vele andere winkels. De keus lijkt soms eindeloos. Als jij bij een van deze online schoenenwinkels iets koopt, maak dan gebruik van de getoonde kortingscodes. Dat kan je zomaar enkele procenten schelen. Niet alleen de “duurdere” schoenzaken werken met kortingen. Ook Van Haren en Schoenenreus proberen jou als klant voor zich te winnen.

De juiste schoenmaat bepalen

Pak een stuk papier en teken rondom jouw voet. Meet daarna het stuk op met een centimer. Dit aantal centimers kan je vertalen naar een schoenmaat. Vaak verschilt per schoenmerk de maat nog weleens. Ook zijn er bepaalde schoenmerken die met halve maten werken. Daarnaast kan er ook een verschil zijn tussen Europese en Amerikaanse schoenmerken. Wil je er zeker van zijn dat je de goede maat besteld, neem dan 2 maten en stuur er 1 terug.

Wil je de maat van jouw kindje opmeten, dan kan je het beste langs een gespecialiseerde kinderschoenenzaak gaan. Deze winkels hebben professionele apparatuur om precies de juiste schoenmaat voor uw kind te vinden.

Hoe gebruik ik die kortingscodes

Dat is heel simpel, als er een kortingscodes is vindt u er een knop Klik hier voor de code. Indien u er op klikt komt de code tevoorschijn. Deze knipt u en plak u in het kortingscodeveld op de website van de schoenzaak. Daarna klikt u op de knop verwerken en voila, de korting wordt verrekent. Soms loont het om op meerdere websites te zoeken naar geldige en werkende kortingscodes.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.kortingscodeschoenen.nl