Solo Start
Image default
Onderwijs

Opleiding tot Coach en Therapeut

Opleiding tot Transformatie Coach en Therapeut aan de NEM Academy

 

Wil jij werken met mensen vanuit passie?

Wil jij jezelf ontwikkelen?

Ben jij toe aan een nieuwe stap?

 

 

Bij de NEM Academy bieden wij een kwalitatieve opleiding aan tot Transformatie Coach, Transformatie Therapeut en Mover op HBO niveau. 

 

De Movers opleiding Transformatie Coaching en Therapie is een opleiding voor mensen die met mensen (willen) werken. Wij bieden een integrale opleiding die praktische psychologie, spirituele wetten, intuïtieve vermogens, energetisch bewustzijn, kosmische verbindingen en het begeleiden van diepgaande menselijke veranderingsprocessen met elkaar verbindt.

Na het volgen van de opleiding ben je in staat om individuele begeleiding, groepsbegeleiding en ondersteunende organisatiebegeleiding te geven. Deze opleiding geeft je ook de mogelijkheid om een eigen praktijk op te starten.

 

De opbouw van de opleiding is veelzijdig en afwisselend. Gericht op de beroepspraktijk van een coach of therapeut. Je persoonlijke ontwikkeling staat gedurende de gehele opleiding centraal. Wil je andere mensen kunnen begeleiden dan is zelfbewustzijn en zelfreflectie belangrijk. 

 

 

Zou je hier graag wat meer over willen weten? Kom langs op één van onze vrijblijvende informatie middagen of kijk eens rond op onze website.

 

 

NEM Academy, Michiel de Ruyterstraat 2, 4819 AD Breda, T: 076-5219573, E: info@newenergymovers.nl, W: nemacademy.nl

 

 

 

Voor meer info bezoek deze link : http://nemacademy.nl